Спецпроєкти

Фільм «Мої думки тихі» вийшов у прокат у Білорусі


Уперше за довгий час у Білорусі у прокат вийшов фільм українською мовою — «Мої думки тихі» режисера Антоніо Лукіча. Кінострічку покажуть у кількох кінотеатрах Мінська.

Переглянути фільм можна буде в кінотеатрах «Піонер», «Silver Screen Galileo», «VOKA Cinema» і «Falcon Club».  Стрічку показуватимуть до 4 березня, а у «Falcon Club» — до 11-го. Ціна квитка – від 6 до 17 білоруських рублів (від 65 до 186 гривень).

В Україні стрічка також повернеться у прокат. З 5 по 12 березня в межах святкового прокату стрічку можна буде переглянути в українських кінотеатрах. «Стрічка з Ірмою Вітовською та Андрієм Лідаговським має присвяту мамам – на честь 8 березня глядачів запрошують підтримати флешмоб #зводимамувкіно», – зазначає компанія «Артхаус Трафік».

Фільм також доступний для незрячих людей. Разом із агенцією “Доступне кіно” до фільму виготовлений тифлокоментар. З ним можна переглянути стрічку, відвідавши будь-який показ, попередньо завантаживши спеціальний додаток Earcatch на свій смартфон.

«Мої думки тихі» — дебютна повнометражна стрічка українського режисера Антоніо Лукіча, яка вийшли в український прокат 16 січня. Фільм розповідає історію молодого звукорежисера на фрілансі Вадима, який отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання — записати голос рідкісної птиці рахівського крижня — може стати його шансом назавжди залишити «незручну Україну» та вирушити в привабливу Канаду.  Однак усе виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється мама Вадима, з якою вони потрапляють у різноманітні нестандартні та комічні ситуації.

У головних ролях — яскрава Ірма Вітовська-Ванца та харизматичний Андрій Лідаговський. Касові збори склали понад 9 мільйонів гривень, а кількість глядачів сягнула 100 000 з моменту виходу на екрани.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь