Спецпроєкти

Жінки розповідають, що їм не подобається в сексі


Ми часто говоримо про те, як зробити секс приємним, як посилити задоволення, що можна зробити для його покращення… А як щодо тих речей, які дратують та заважають збудженню? Сьогодні ми поговорили з дівчатами та жінками й з’ясували, що їм не подобається в сексі. 

Олена, 20
Дратує, коли хлопець починає робити те, що ми не обговорювали. Наприклад, пропонує вже в процесі анальний секс та інші практики. Мене ще смішать деякі фрази типу «шлюшка, крошка» та інші брудні слова. Але найголовніше — це коли хлопець наполягає на сексі без презервативу. Одразу ні, можеш одягатись і йти додому. 

Іра, 22
Мені нема особливо з чим порівнювати, в мене зараз довготривалі стосунки, але деякі моменти все ж таки є. Мені не подобається, коли прелюдія затягнулась у часі, я навіть трошки злюся від цього. Ще я думаю,  огидно, коли хлопець хоче мінет, але на прохання піти в душ відмовляється та каже, що йому лінь. Це взагалі бридко. Ну і коли до тебе не прислухаються, думають лише про себе, «гра в одні ворота» так би мовити.

Саша, 27
Мене дратує, коли хлопець починає з поцілунку, який триває максимум декілька хвилин (а може, й менше), а потім одразу хоче оральний секс. І це вважається за прелюдію. Або коли хлопець відмовляє в кунілінгусі та вважає це за норму. Ще не подобається, коли при проникненні відразу починає виконувати різкі рухи. Жінці це неприємно, навіть якщо вона збуджена. Презервативи — це навіть не обговорюється, коли починають вмовляти та запевняти, що здорові, що обирають лише здорових партнерів… Як можна бути впевненим? Це показує безвідповідальність хлопця.

Жанна, 21
Дратує, коли хлопці намагаються якомога довше займатися сексом… Незрозуміло, навіщо так довго це робити, особливо — коли я вже досягла оргазму, а він цього не помічає. Не подобається, коли прелюдія займає дуже мало часу. Але найгірше — це коли ти зробила класний мінет і хлопець вирішує запитати про кількість партнерів, які в мене були до цього. Серйозно? Одразу хочеться звідти бігти, а ще заблокувати цього хлопця. 

Аля, 28
Не подобається, коли я вже зовсім близько до оргазму, а хлопець змінює темп, ритм або техніку… Ще я не в захваті від щетини. В мене доволі чутлива шкіра і після таких дотиків результат «на лице». І зберігається доволі довго. 

Саша, 24
Не подобається, коли хлопець одразу починає виконувати рухи пальцями там. Коли я ще навіть не збуджена і рухи такі різкі, пальці не розслаблені, мені вже навіть боляче може стати. Ще не розумію, коли хлопець після сексу починає ставити безліч запитань на кшталт «А тобі точно сподобалось? А я все правильно зробив? А як тобі наш секс порівняно з попередніми?» Ні, я знаю що треба обговорювати секс, але це вже просто бісить. Також коли хлопець одразу скептично ставиться до нового, до іграшок, наприклад. Він навіть не спробував, а вже вважає, що це погано. Не подобається, коли він скутий…

Таня, 25 
Одного разу мій хлопець жував гумку під час сексу… Мене це так вибісило, я навіть не знаю, як можна було таке зробити. Але то було лише раз. Більше за все мені не подобається, якщо хлопець кінчає і потім просто поводиться, ніби так і треба, забуваючи про дівчину, про її оргазм. А ти там просто лежиш і все… Ще не розумію, коли пропонуєш хлопцю використати якусь іграшку, а він одразу ображаться і питає, чи мені недостатньо його. Ще може сказати, що не хоче, щоб я звикала і користувалася лише іграшками.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь