Спецпроєкти

Український стартапер створив першу у світі портативну піч. Проєкт зібрав майже $90 тисяч на Kickstarter


Український стартап «Neoven» представив оригінальний гаджет – портативну індукційну піч із додатковими модулями.  До пристрою можна під’єднати додаткові модулі – електрочайника, мініхолодильника та блендера. Пристрій може як охолодити, так і підігріти продукти, а також приготувати каву, чай або смузі.

Крім того, у комплект входять харчові контейнери, а для виделок і ложок є спеціальний відсік. Їжу можна помістити в контейнер і взяти його на роботу. В обідню перерву можна просто ввімкнути функцію підігріву – і за 5 хвилин їжа буде розігріта.

Керувати пристроєм можна не тільки з допомогою кнопок, а й дистанційно: через застосунок на смартфоні. Він працює від трьох батарей потужністю 6000 mAh, що повністю заряджаються за дві години. Цього вистачить на 5 днів роботи. Кришку пристрою можна використовувати як тацю, а для транспортування передбачений  чохол.

Розробники планували зібрати на свій проєкт $20 000, та неочікувано інноваціний пристрій зібрав $ 89 665 на платформі Kickstarter. Це в чотири рази більше, ніж очікували розробники.

Вартість Neoven з одним модулем – $ 179, а з усіма модулями – $ 279. Відправку пристроїв першим користувачам обіцяють розпочати вже в липні 2020 року.

Такий пристрій, який дає змогу мати під рукою свіжоприготовану їжу, буде в нагоді офісним працівникам, стундентам, водіям і таксистам, туристам тощо.

Інноваційний стартап заснував одесит Максим Наконечний. Сьогодні компанія базується в Тель-Авіві (Ізраїль).

 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь