Спецпроєкти

Нове місце. Круїзна мандрівка в ресторані Razzle Dazzle на Парковій


Мрієте про подорож на круїзному лайнері? У Києві якраз пришвартувався один. Розташований він на Парковій дорозі і має назву Razzle Dazzle. Тут смачно годують, готують чудові коктейлі, а ще на цьому лайнері «живуть» фантастичні персонажі, які щовихідних влаштовують театралізовані шоу та музичні вечірки. Також ресторан підійде для ділових обідів і зустрічей, сімейних та романтичних вечорів.

КОНЦЕПЦІЯ

Співзасновник ресторану Razzle Dazzle Максим Пустовойт називає свій заклад «космополітичним лайнером», на якому крім персоналу на кшталт барменів, офіціантів і кухарів, є ще шоу-балет. Це семеро абсолютно різних героїв, кожен з яких розповідає гостям свою історію.

Максим Пустовойт
ресторатор, співзасновник Razzle Dazzle
Ми працюємо в дусі найкращих розважальних закладів світу. Ми поєднали непоєднуване: театр і ресторан. І сподіваємося урізноманітнити звичне життя киян.

Актори шоу-балету, які називають себе мешканцями лайнера Razzle Dazzle, розповідають історії свого життя за допомогою танцю, шоу і живого спілкування. Так, на лайнері живе кресляр, який його спроєктував, шаманка Кара та веселун Джек. Також тут живе закохана в капітана жінка-вамп Глорія, а ще – дочка капітана Міа, яка мріяла стати акробаткою, проте не зуміла втілити мрію через роботу тата. Стиліст Леонард роздає поради всім мешканцям і гостям Razzle Dazzle, хоча його про це ніхто ніколи не просить. А Бусінка Крістал шукає по всьому лайнеру перлини зі свого порваного намиста.

01/2

Кожен із цих персонажів розповідає власну історію гостям Razzle Dazzle через артперфоманси. Граючи ролі за сценарієм, актори водночас вдаються до імпровізації: комунікуючи з гостями, вони створюють виставу тут і зараз. Кожен, хто відвідає ресторан-лайнер, може стати учасником цього перфомансу. 

У Razzle Dazzle є окреме коктейльне меню, яке складатиметься із семи авторських коктейлів. А ще кожен герой презентуватиме під час шоу коктейль, що відображає його характер. 

ІНТЕР’ЄР

Як і належить справжньому лайнерові, Razzle Dazzle має кілька палуб, тобто поверхів. На першому поверсі облаштовано сцену та барну стійку. Ця «палуба» ідеально підійде тим, хто хоче спостерігати за шоу та бути його безпосереднім учасником. Якщо прагнете камерності, радимо замовляти столик на другому поверсі, – тут тихо й затишно, а з вікон видно Дніпро, Маріїнський парк і Лівий берег. 

Ще одну «палубу» обіцяють відкрити навесні: вона розташована на третьому поверсі, і звідси відкриватиметься чудовий панорамний вид на зелені пагорби Києва.

Інтер’єр Razzle Dazzle нагадує оформлення круїзного лайнера епохи Першої світової війни: багато оксамитових меблів у рожевих і синіх відтінках, багато скла, багато бронзових елементів і багато світла, яке проникає крізь великі – до підлоги – вікна, що розташовані по колу всього ресторану.

01/5

КУХНЯ І БАР

За кухню тут відповідає шеф-кок Юрій Ткаченко, який до цього працював у ресторанах BEEF Meat and Wine та у львівському ресторані Mon Chef.

У меню Razzle Dazzle Юрій Ткаченко зібрав страви середземноморської та європейської кухні. Шанувальники Італії знайдуть у меню італійську пасту, різотто й равіолі. Прихильники Греції можуть замовити грецький салат «Хор’ятікі» з трьома видами солодкого перцю, а для фанатів Ізраїлю тут готують хумус, який подають із печеними овочами та яйцем пашот. Ті, хто сумує за Францією, знайдуть на лайнері французькі закуски на кшталт паштету з фуагра з трюфелем і апельсиновою цедерою.  

Коктейльну карту в ресторані складав бартендер Віктор Правосудов, відомий киянам своєю роботою у Parovoz Speak Easy Bar. У барному меню – великий вибір авторських міксів та класичні алкогольні коктейлі. 

У винній карті – понад 500 позицій червоного, білого, розе та ігристого з різних країн. «У нас мінімальні націнки на вино, – кажуть у Razzle Dazzle, – чим дорожча собівартість пляшки, тим нижчу ми ставимо на неї націнку. Хочемо, аби кожен мав змогу пити добре вино не за всі гроші світу».

01/10

Дещо з меню:

  • хумус із печеними овочами та яйцем пашот – 170 грн
  • карпачо з яловичини з трюфельним соусом – 230 грн
  • теплий салат із восьминогом і картоплею – 600 грн
  • тріска зі спаржею та пюре із цвітної капусти – 400 грн
  • різотто з білими грибами – 300 грн
  • паста зі свіжим трюфелем – 280 грн
  • кролик із бататовим пюре – 450 грн

Razzle Dazzle
Паркова дорога, 2
тел. +380733608000, +380443608000
Розклад роботи: нд-чт – 12:00-23:00, пт-сб – 12:00-04:00
Facebook
Instagram 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь