Спецпроєкти

Благодійна колекція прикрас від SOVA та Івана Фролова, що допомагає боротися зі СНІДом


SOVA вдруге створили ювелірну колекцію спільно з українським дизайнером Іваном Фроловим.

For Love — колекція, вже традиційно присвячена Дню святого Валентина, що несе соціальну місію. Частину коштів з продажу буде направлено на боротьбу з епідемією ВІЛ в Україні, завдяки співпраці з БО 100% ЖИТТЯ. Минулого разу на зібрані гроші було придбано близько 1500 швидких тестів на ВІЛ.

«Боротися за життя — це найкраща місія, яка об’єднує нас, активістів, і свідомий бізнес, як SOVA та FROLOV. Спільні цінності дають нам змогу дарувати людям красу та навчати їх піклуватися про здоров’я – власне та своїх коханих», — коментує Анастасія Дєєва, виконавча директорка БО 100% ЖИТТЯ.

Колекція присвячена коханню у всіх його проявах і формах і складається із 14 прикрас, виконаних у білому та жовтому золоті. У ній представлені кафи, кольє, каблучки, сережки-кільця та сережки-пусети, що ідеально міксуються між собою. Деякі з виробів є трансформерами: каблучки стають кулонами, а кулони — сережками.

Фаворити Івана Фролова (дизайнера колекції) — прикраси із символом нескінченности: «Щоразу, коли ми закохуємося, нам хочеться, щоб це було назавжди і почуття тривали безкінечно».

Головною героїнею зйомки стала модель та акторка Валерія Караман. Її образ втілює настрій колекції — сміливий та дещо наївний.

Ознайомитись із колекцією For Love можна тут: http://bit.ly/2RXW9FS

Знайти найближчий магазин можна тут: https://sovajewels.com/ua/magaziny/

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь