Спецпроєкти

В Україні запустили сервіс, який дозволяє запросити кухаря додому


З початку року в Україні запрацював сервіс The Chef. За допомогою сервісу можна запросити додому кухаря для приготування їжі, організації певної гастрономічної події, як-от пікнік і фуршет, або ж відразу замовити доставку готових страв. Чудова опція, коли бракує часу на приготування або хочеться здивувати близьких вечерею.

Онлайн-платформу, яка є посередником між кухарями та замовниками, створила киянка шеф-кухарка Анна Прокоф’єва. Сервіс уже доступний у Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Чернігові та Харкові. На онлайн-платформі вже зареєструвалося понад 100 кухарів з вищеназваних міст.

Для клієнтів у застосунку та на онлайн-платформі є такі категорії: романтична вечеря на двох, авторські сніданки, кейтерінг, домашні торти та солодощі на замовлення, приготування екзотичних страв, кулінарний майстер-клас, пікнік на природі, готові страви на замовлення, вегетаріанські страви, страви до Масниць. У кожній із категорій буде по кілька варіантів від шефів.

Засновниця платформи Анна Прокоф’єва

Щоб оформити замовлення, користувачеві потрібно обрати категорію, варіант послуги та залишити кухареві запит на потрібну дату, а потім зв’язатися для обговорення деталей.

Ціну послуги формує виключно кухар. У вартість можуть входити закупівля продуктів, транспорт (у межах міста), а також прибирання робочого місця. В описі також зазначено, які інструменти потрібні для приготування. Крім того, окремо оплачується приготування на додаткових гостей. Наприклад, вартість за авторський сніданок стартує від 500 грн, загалом ціни варіюються від 100 до 10 000 грн.

Для кухарів досить зареєструватися і заповнити анкету, вказавши свою біографію: досвід роботи, нагороди (якщо такі є), на приготуванні яких страв спеціалізуєтесь. Кухарі не проходять спеціальної перевірки, але ті, хто верифікує паспортні дані та санітарну книжку, отримує спеціальну позначку в обліковому записі.

Також на платформі є можливість залишати відгуки як на кухарів, так і на замовників.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь