Спецпроєкти

Олімпійські ігри-2020 в Токіо пройдуть під девізом «Об’єднані емоціями»


17 лютого 2020 року оргкомітет Літніх Олімпійських ігор у Токіо озвучив офіційний девіз змагань. Цьогоріч Олімпійські ігри відбудуться під гаслом «United by Emotion» («Об’єднані емоціями»).

На їхню думку, це гасло якнайкраще відображає роль спорту в об’єднанні людей за допомогою емоцій та співпереживання.

Обравши такий девіз, організатори висловлюють надію, що і глядачі, і волонтери, і спортсмени з понад 200 національних олімпійських комітетів та олімпійської команди біженців, що збираються в Токіо цього літа, а також мільярди людей, які дивляться ігри по телебаченню та в інтернеті по всьому світу, зберуться разом і дізнаються, що в них набагато більше спільного, ніж відмінного», – йдеться у пресрелізі оргкомітету.

«В епоху, коли ми частіше спілкуємося з іншими віртуально, Олімпійські ігри в Токіо 2020 року надихнуть на незліченну кількість нових зустрічей віч-на-віч серед тих, хто бере участь у змаганнях, та тих, хто спостерігає за ними. Ігри забезпечать час і місце для зустрічі людей різних національностей, етнічних груп, рас, статей, культур, а також людей з обмеженими можливостями – усі вони зможуть познайомитися один з одним та вийти за межі своїх відмінностей»,– йдеться у повідомленні на сайті оргкомітету Олімпіади.

Олімпійські ігри в Токіо відбуватимуться з 24 липня по 9 серпня 2020 року, а Паралімпійські ігри – з 25 серпня по 6 вересня. Водночас організатори впевнені, що новий коронавірус ніяк не вплине на проведення ігор влітку.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь