Спецпроєкти

У Києві запустили доставку готових алкогольних коктейлів


У Києві під час карантину запрацював сервіс доставки алкогольних коктейлів Bodler

Розробники сервісу кажуть, що це їхній невеликий внесок у нову реальність під назвою «Залишайтеся вдома»:

«Ми створили сервіс, який допоможе додати різнокольорових фарб дням та вечорам киян під час карантину. Наш бармен приготує коктейль, а кур’єр доставить його вам до дверей квартири. Доставку здійснюють кур’єри, які працюють тільки з нами і виключно на особистих автомобілях. Так ми мінімізуємо кількість людських контактів у процесі між замовленням та отриманням коктейлю».

Меню

У меню Bodler – чотири класичних коктейлі: Negroni, Boulevardier, Daiquiri і авторський Basilio (Dry Martini, витриманий на листках базиліку). Коктейлі привозять у пляшках об’ємом 700 мл (6 порцій). Додатково 1 кілограм льоду в кубиках – у подарунок.

Зараз Bodler працює в тестовому режимі, безкоштовно доставляючи коктейлі в чотири райони: Печерський, Шевченківський, Подільський і частково Голосіївський. Доставка в інші райони м. Києва – платна. 

Як замовити?

Замовлення приймають заздалегідь: щоб отримати коктейлі сьогодні, замовлення необхідно оформити до 15:00 поточного дня.

Доставка з 18:00 до 23:00

Вартість 1000 UAH та дисконт -40% – за промокодом «QUARANTINE». Оплата – на картку ПриватБанку або готівкою кур’єру.

View this post on Instagram

Bodler дарит коктейли! В честь первой недели работы сервиса доставки коктейлей Bodler — разыгрываем 4 стильные бутылочки с нашими вкусными коктейлями. 1 место: 2 бутылочки Bodler на выбор + промокод на 50% скидки на следующий заказ 2 место: 1 бутылочка Bodler на выбор + промокод на 50% скидки на следующий заказ 3 место: 1 бутылочка Bodler на выбор Условия участия просты: жить в Киеве, подписаться на @bodler_alcatering, оставить комментарий #bodler_quarantine под этой публикацией. 2 апреля мы определим победителей через random.org | Только для совершеннолетних | Промокод на скидку не суммируются с другими акциями| #bodler #bodler_alcatering #bodleк_коктейли #доставкакоктейлей #доставкакоктейлейкиев

A post shared by Bodler — доставка коктейлей (@bodler_alcatering) on

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь