Спецпроєкти

Проєкт дня: телеграм-бот для онлайн-замовлення з барів та ресторанів


Deco.agency запустили телеграм-бота для винного бару Віан, де можна підібрати собі вино, ознайомитися з повним асортиментом (фото/опис/ціни), зробити онлайн-замовлення та сплатити карткою, не покидаючи месенджер.

Deco.agency пропонує підприємцям свої послуги на створення подібного телеграм-боту. Це ефективне рішення для ресторанного та барного бізнесу, який не має часу на розробку повноцінного онлайн-магазину в кризовий період (наприклад, на період карантину). До того ж компанії не треба буде платити високі комісії за клієнтські замовлення через служби доставки.

«Бот дозволить за день-два забезпечити заклад онлайн-вітриною без необхідности створювати свій мобільний застосунок або підключатися до служб доставки. Рішення повністю кероване з адмінпанелі: ви можете управляти всіми товарами (фото, опис, деталі, ціна, наявність тощо), контактувати з користувачами, що „стартанули” вашого бота; керувати всіма текстами сповіщень, кнопок», – зазначають розробники.

Розробники створять бота, налаштують адмінку під конкретний тип продукції та категорії товарів, кастомізують бота під бажану структуру кнопок меню, допоможуть з наповненням перших 30 товарів, підключать і налаштують систему онлайн-оплати, протестують та запустять у роботу.

Телеграм-бот на час карантину можна купити за $500 (встановлення, налаштування, підключення, наповнення товарами) та за $100/міс, починаючи з другого місяця роботи бота за підтримку.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь