Спецпроєкти

Фестиваль Burning Man-2020 не планують скасовувати або переносити


20 березня організатори Burning Man оголосили, що вирішили не скасовувати фестиваль, який має відбутися за п’ять місяців у Неваді та продовжують готуватися до його проведення, незважаючи на те, що чимало масштабних заходів, зокрема Олімпіада, перенесені через коронавірус. Про це пише Deezen.

Тижневий захід планують провести в раніше заплановані дати – з 30 серпня по 7 вересня. Burning Man вирішив почекати і подивитися, як розгортатиметься глобальна пандемія в наступні місяці, перш ніж змінити свої плани.

«У нинішній ситуації невизначености рано робити якісь висновки», – йдеться в заяві. – Є інформація про те, що вірус може досягти свого піку в найближчі кілька місяців, а потім піде на спад. За іншими версіями пандемія може затягнутися до кінця року. Не в наших силах що-небудь контролювати або передбачати… Ми дуже серйозно ставимося до ситуації, що склалася і робимо активні кроки для максимального убезпечення наших співробітників і спільноти».

Уже завершено проєкт головного храму Burning Man 2020 року. Архітектор Колорадо Ренцо Вербеком та художниця Сильвія Адрієн Лісс створили восьмиконечну конструкцію у формі зірки.

Більшість інших масштабних подій, які мали відбутися цього літа, були перенесені через коронавірус. До них належать літні Олімпійські ігри в Токіо, які зараз перенесені на 2021 рік. Музичний фестиваль Coachella в Каліфорнії, який мав відбутись у квітні, був перенесений на жовтень, а британський музичний фестиваль Glastonbury скасовано.

Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь