Спецпроєкти

Спортивний стрімінговий сервіс DAZN запрацює в Україні


Британський стрімінговий сервіс DAZN, що спеціалізується на трансляціях спортивних подій (тому його інколи називають «Netflix для спорту») оголосив про глобальне розширення. DAZN розширює своє мовлення на 200 країн, серед яких буде й Україна. Включення цих регіонів має відбутися напередодні поєдинку мексиканського боксера Сауля Альвареса. Бій відбудеться 2 травня. Про це повідомляє The Verge.

Сервіс DAZN був заснований у 2015 році та запрацював у 2016-му. За чотири роки з моменту запуску сервіс відкрився менш ніж у десяти країнах, тож заплановане розширення – важлива подія для компанії.

DAZN пропонує величезний вибір контенту:  футбольні ліги, єврокубки, MLB, NFL, NHL, NBA, UFC і бокс. У кожній країні сервіс пропонує свій набір спортивних подій, вибираючи найпопулярніші види спорту. В США – це зазвичай бокс і MMA, в Японії – NFL, MLB, Premier League і місцеві чемпіонати з бейсболу і баскетболу.

Щомісячна підписка в США коштує $9.99. Вартість передплати в Україні поки невідома, представники компанії аналізуватимуть окремо кожний ринок, щоб зрозуміти його платіжні можливості.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь