Спецпроєкти

Американський бренд Marc Jacobs зняв кампейн у Кременчуці (фото)


Американський бренд одягу Marc Jacobs зняв рекламний кампейн своєї нової колекції весна/літо 2020 в українському Кременчуці на Полтавщині. Це рідне місто відомої моделі українського походження Саші Мельничук, яка стала обличчям весняної колекції  Marc Jacobs. Вона також виступила і стилістом кампейну. Світлини були опубліковані на сторінці бренду в Instagram.

Головна ідея кампанії – возз’єднання родини. Модель позувала для рекламної кампанії разом зі всією своєю родиною. На окремих фото – мама та молодший брат Саші Микита.

«Познайомтесь з Мельничуками. Саша Мельничук повертається додому в Україну, місто Кременчук, щоб возз’єднатися із сім’єю і друзями», — написав бренд на своїй сторінці в Instagram. Зйомки проводились в будинку сім’ї Саші, а також в місцевій школі і околицях міста.

Автором знімків стала фотографка і актриса Саша Фролова. Саша знялася у фільмі «Червоний горобець» з акторкою Дженніфер Лоуренс, та співпрацює з такими виданнями як The Huffington Post, i-D та Paper Magazine. У Instagram вона опублікувала кілька фото, яких поки немає в акаунті Marc Jacobs.

View this post on Instagram

Something that’s foreign is just something you don’t understand- yet. Both parties are foreign to each other. Foreign is subconsciously adopting a smile that wraps over your lips to hide the gold teeth that reflect inadequate dentistry in the Soviet Union. Foreign is paying thousands of dollars to have that same procedure done as an aesthetic adornment. Foreign is a boy getting a manicure. Foreign is a boy not being able to safely get a manicure. Foreign is knowing how to change a popped tire driving to the airport at 4am, in the freezing cold on a dirt road that’s as rough as the surface of the moon. Foreign is never needing to know how. @sasha_melnychuk for @marcjacobs photographed by me in Kremenchuk, Ukraine #MJSS20

A post shared by Sasha Frolova (@sashafro) on

Marc Jacobs – це американський бренд, заснований дизайнером і випускником Школи дизайну Парсонс Марком Джейкобс і маркетологом Робертом Даффі в 1984 році.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь