Спецпроєкти

Pornhub випустив перший документальний фільм (без порно)


Pornhub випустив свій перший непорнографічний фільм – «Shakedown». Документальна стрічка Лейли Вайнрауб присвячена культурі стриптиз-клубів.

«Shakedown» розповідає про темношкірих квір-персон, які виступали на сцені стрипклубу «Shakedown Angels» у Лос-Анджелесі. Режисером стрічки виступила концептуальна художниця Лейла Вайнрауб. Протягом 15 років вона знимкувала лесбійські стрип-клуби Лос-Анджелеса.

Стрічка з’явилася на Pornhub 3 березня, і весь місяць її можна буде безкоштовно подивитися на сайті. Потім стрічку покажуть на каналі «Criterion», а влітку вона стане доступна в магазині iTunes.

«Цей фільм є частиною загальної програми Pornhub з підтримки мистецтва. Ми хочемо, щоб нас сприймали як платформу, яку можуть використовувати художники і творці », – заявив бренд-директор компанії Алекс Кляйн.

За допомогою кінострічки Вайнрауб сподівається залучити на Pornhub більше жіночої авдиторії. Разом з розробниками компанії художниця також створила онлайн-платформу для проєкту, де буде створено чат, в якому Вайнрауб спілкуватиметься з користувачами.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь