Спецпроєкти

Нова платна функція на тіндері: поради для створення «ідеального профілю» від Tinder Concierge


Сервіс онлайн-знайомств «Тіндер» анонсував запуск нової послуги – за $20 експерти компанії допоможуть користувачеві створити «ідеальний профіль». Послуга отримала назву «Tinder Concierge». У вівторок деякі користувачі почали отримувати сповіщення про нову послугу. Цікаво, що на reddit користувачі ділилися тим, що їм пропонували «прокачати» свій профіль за $50, а не за $20.

«Ми завжди думаємо про те, як допомогти нашим користувачам максимально ефективно використовувати тіндер, і постійно тестуємо нові способи, щоб скласти рекомендації, які допоможуть їм досягти бажаної мети», – заявив представник компанії виданню Forbes.

Офіційної інформації поки немає. Чи з’явиться Tinder Concierge в Україні також поки не відомо.

Наразі Tinder пропонує дві додаткові платні послуги – Tinder Plus і Tinder Gold. Tinder Plus надає необмежену кількість лайків, можливість скасування останнього свайпа, 1 буст на місяць, паспорт для гортання по всьому світу та відсутність реклами. Tinder Gold надає всі функції Plus, а також дозволяє бачити тих, хто вас лайкнув, перш ніж ви самі поставили їм лайк, або пропустити профіль.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь