Спецпроєкти

Як знайти роботу в умовах пандемії?


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Робота багатьох підприємств призупинена через карантинні заходи. Звичний ритм бізнес-процесів порушений, дохід компаній знижується, що змушує їх скорочувати витрати, аби залишитися на плаву. Так, через карантин багато хто став безробітним. За невтішними прогнозами це чекає на щонайменше півмільйона українців. Та панікувати не варто – навіть в умовах кризи можна влаштуватися на роботу мрії.

Допомогти працівникам та працедавцям знайти одне одного вирішило рекрутингове агентство «Дзен», яке займається пошуком талантів у сфері діджитал та ІТ.

Протягом кількох днів карантину команда Дзен отримала вже кілька сотень запитів щодо пошуків роботи та працівників – як тимчасових, так і постійних. Тому Дзен запускає безкоштовний соціальний проєкт, щоби об’єднати компанії та людей, які шукають роботу. 

Для тих, хто шукає роботу

1. Заповніть анкету https://forms.gle/LeB4TnevuV1t6Tnu5

2. Обов’язково вкажіть усі очікування від компанії: наявність машини, обладнання, програми, графік роботи, місце, місто, рівень заробітної плати тощо.

3. Прикріпіть посилання на резюме. Без нього рекрутери не зможуть розглянути запит. Якщо історія з коронавірусом буде розвиватися і далі, працедавці намагатимуться скоротити кількість запрошених на співбесіду. Тому постарайтеся зробити резюме максимально привабливим.

4. Чекайте на відгук. Усі заявки з резюме обробляють та надсилають компаніям, які можуть вам підійти.

Для працедавців 

1. Заповніть анкету, де потрібно вказати всі очікування від кандидата: наявність машини, обладнання, програми, графік роботи, місце, місто, рівень заробітної плати, графік роботи тощо.

2. Прикріпіть посилання на свій сайт, щоб рекрутери «Дзену» могли ознайомитися зі сферою діяльности, а також вкажіть актуальну пошту.

3. Чекайте на відгук. Усі заявки з резюме рекрутери обробляють та відправляють  компаніям протягом 72 годин. Кожні 72 години ви отримуватимете відповідні резюме на свою пошту.

Бажаємо всім працедавцям та працівникам знайти одне одного!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь