Спецпроєкти

Для киян запустили віртуальну платформу емоційної підтримки під час карантину


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Київський Моніторинговий центр з протидії COVID-19 запустив віртуальну платформу емоційної підтримки киян.

«Це безкоштовний ресурс для киян. У першу чергу для тих, кому потрібна емоційно-психологічна допомога. Професійні консультації надають фахівці – тренери з емоційного інтелекту Освітнього хабу міста Києва», – зазначив мер Києва Віталій Кличко.

На сайті moncenter.eduhub.in.ua мешканці столиці можуть отримати індивідуальну консультацію від професійного психолога та тренера з емоційного інтелекту. Для цього потрібно заповнити заявку на сайті, вказати запит та забронювати зручний для вас час. Понад 20 спеціалізованих фахівців працюють майже цілодобово, а отримати індивідуальну консультацію можна цілком безкоштовно.

Також на сайті можна знайти інші послуги — онлайн-курси, список з музеями, театрами та виставками, котрі виклали свої матеріали в мережу. Завдяки платформі є можливість займатись спортом вдома. Матеріали для онлайн-тренувань представили Sport LifeSkyFitness та DOG & Grand CrossFit.

Зокрема, можна взяти участь в освітньому марафоні «Навчайся вдома», де можна дізнатись про топ-навички,  що були визнані міжнародними експертами Всесвітнього Економічного Форуму в Давосі найнеобхіднішими навичками 20-х років ХХІ століття у світі. Серед них: емоційний інтелект, позитивні комунікації, особиста ефективність, вміння працювати в команді, вміння керувати людьми та проектами тощо.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь