Спецпроєкти

Працевлаштування креативників: соцпроєкт #TabascoWorkForGood

Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий!

Економічна криза не оминула креативний сектор: немало агентств відверто розповіли про вимушене скорочення штату. Тож талановиті українські креативники (а їх безліч) втратили роботу. На допомогу їм приходить новий проєкт #TabascoWorkForGood.

У чому суть?

TABASCO пропонує українським бізнесам, які зараз потребують креативної підтримки, долучитися до програми соціальної відповідальности «Робочі місця для українських креаторів». Це допоможе не лише вирішити поточні завдання, а й працевлаштувати талановитих креативників. 

Завдяки програмі бізнеси отримають професійну підтримку з розробки креативних та діджитал-ідей, брендингу, айдентики та упаковки, промоматеріалів, текстів на сайт, SMM тощо. Залежно від завдань TABASCO працевлаштовує двох талановитих спеціалістів: копірайтера, артдиректора або дизайнера.

Також бізнес отримає одну безкоштовну консультацію креативного директора та партнера TABASCO Олександра Смірнова та стратега TABASCO Віталія Мужа.

Олександр Смірнов, партнер та креативний директор TABASCO:

Ми раді надати підтримку українським креаторам та бачимо в цьому свою місію під час кризи. При цьому взаємна вигода соціального проєкту для бізнесу очевидна: за 1,5–2 місяці бізнес отримає якісний продукт, зберігши 2 робочих місця у креативній індустрії.

Підтримку проєкту висловив бренд Studiopack.

Як долучитися?

Надсилати резюме можна сюди: hr@tabasco.agency

Контакти для бізнесів, які готові долучитися до проєкту: WorkForGood@tabasco.agency

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь