Спецпроєкти

Індичка Моніки, трайфл Рейчел: у США виходить книга рецептів за мотивами серіалу «Друзі»


З виходу першої серії «Друзів» минуло 25 років. Цьогоріч ще в лютому компанія HBO Max пообіцяла шанувальникам спеціальний епізод. Однак коронавірус вніс корективи в ці плани: зйомки заморожені мінімум до кінця літа, дата виходу епізоду – невизначена. Та не поспішайте засмучуватися! У новинах, які порадують шанувальників «Друзів» у всьому світі, – вихід офіційної кулінарної книги, що містить усі знакові рецепти з хіт-ситкому.

У продаж «Друзі. Офіційна кулінарна книга» має вийти 22 вересня – якраз у 26-ту річницю серіалу.  Книга вже доступна для попереднього замовлення на Amazon за 20,84 доларів.

У збірнику – понад 70 рецептів, їх розробила шеф-кухарка Аманда Йі, надихнувшись епізодами улюбленого проєкту. Серед рецептів: чизкейз, який Рейчел і Чендлер готові були їсти навіть з підлоги, легендарне печиво бабусі Фібі, улюблений сендвіч Росса і невдала запіканка Рейчел (але з невеликими доробками).

«Незалежно від того, чи ви досвідчений шеф-кухар на кшталт Моніки Геллер, чи тільки готуєтеся почати свій кейтеринг-бізнес, як Фібі Буффе, чи ж ви з тих, хто примудряється зіпсувати навіть найпростішу страву, як Рейчел Грін, ну або просто той, хто любить їжу так само сильно, як Джо Трібіані, “Друзі: Офіційна кулінарна книга” пропонує різноманітні рецепти для шеф-кухарів усіх рівнів», – йдеться в анотації.

Також у книзі фанати знайдуть ідеї для закусок, основних страв, десертів і напоїв. Крім того, поряд з кожним рецептом є вказівка на епізод, у якому ця страва згадувалася.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь