Спецпроєкти

Instagram додав функцію для створення покрокових інструкцій під назвою Guides


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Instagram представив нову функцію для створення покрокових інструкцій під назвою Guides. Guides дозволяє швидше і легше шукати необхідну інформацію, а блогери можуть представляти її у впорядкованому вигляді.

Публікацію можна буде розділити на кілька пунктів і включити в неї текстовий опис, фото, відео або посилання на свої ранні пости, а потім опублікувати інструкцію в сторіз. Контент зберігатиметься в окремому блоці в акаунті користувача.

Насамперед функція буде доступна переважно блогерам та організаціям, які займаються темами здоров’я – фізичного та ментального – і благополуччя.

Компанія вважає цей крок особливо важливим в умовах пандемії, оскільки автори разом з фахівцями зможуть створювати рекомендації, як піклуватися про себе, будувати спілкування з іншими людьми, опановувати негативні емоції і страх.

У Instagram вважають, що опція дозволить зробити контент зручнішим для читання. Чи поширить соцмережа функцію Guides на інші теми, поки невідомо. Ймовірно, що Guides буде популярною серед авторів різних курсів і інших освітніх проєктів.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь