Спецпроєкти

Японія відкриває парки атракціонів. Але тепер там заборонено кричати


Щоб допомогти індустрії розваг, Японія вирішила відкрити парки атракціонів після карантину. Однак з новими обмеженнями ходити в них буде не так весело.

Згідно з оновленими правилами безпеки відвідувачів атракціонів попросять: 1) носити маски; 2) дотримуватися соціальної дистанції; 3) утримуватися від гучних криків. Остання абсурдна вимога зовсім позбавить японців веселощів – з ним американські гірки не мають сенсу. Відвідувачам доведеться опанувати себе, щоб не підчепити коронавірус.

З «будинками жахів», дзеркальними лабіринтами – ще складніше. Деякі джерела повідомляють, що їх взагалі залишать без відвідувачів. За версією CNA, деякі відкрити можна, але з однією умовою: лякати туристів потрібно на відстані метра. Заборонене й рукостискання зі співробітниками парків розваг.

Також не можна буде роздавати безкоштовні іграшки та їжу дітям, а персонал матиме дезінфікувати окуляри віртуальної реальности після кожного використання.

«Ці рекомендації не зведуть небезпеку інфекції до нуля, але знизять ризик зараження», – визнають керівники закладів, обіцяючи знайти нові способи убезпечити і персонал, і відвідувачів.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь