Спецпроєкти

Ініціатива дня: проєкт про дослідження українського сексу


Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий! 

Ведуча Телебачення Торонто та засновниця Дикого театру Ярослава Кравченко запустила відеоблог, у якому досліджуватиме український секс. Мета проєкту «Ніч з Ярославою Кравченко» – підвищити обізнаність населення щодо питань статевого виховання.

Ярослава Кравченко
Всі займаються сексом – це нормально. Але у нас досить закриті люди щодо спілкування на цю тему. Батьки не розмовляють з дітьми, у нас немає абсолютно ніякої підготовки до дорослого життя. І потім ми дивуємося, що хтось намагався зробити аборт, випивши розчин солі чи сходивши в лазню. Це темний ліс!

За словами телеведучої, їй завжди було цікаво досліджувати українське суспільство, а її новий проєкт – лише продовження цих досліджень. «Я глибоко переконана – те, що відбувається в ліжку, дуже сильно впливає на поведінку людини в соціумі, включно з тим, яку галочку вона поставить у бюлетені», – говорить Ярослава.

На сторінці вже є перший випуск про стосунки на одну ніч. Чи безпечно це, яких принципів варто дотримуватися та як підготуватися? Ведуча пояснює плюси та мінуси таких стосунків і ділиться порадами.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ніч з Ярославою Кравченко (@ukrnich)

Після завершення карантину у відеоблозі братимуть участь відомі гості, з якими Кравченко говоритиме на відверті теми у форматі інтерв’ю.

Джерело: подкаст «Інше інтерв’ю» з Володимиром Анфімовим

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь