Спецпроєкти

Рекламний ролик для Apple, знятий у Києві, здобув «золото» премії Shots Awards 2020


Українська компанія Radioaktive Film здобула «золото» премії Shots Awards 2020 за роботу над рекламою навушників AirPods для Apple. Shots – найпрестижніше рекламне видання в європейській індустрії.

У номінації за найкращу телевізійну рекламу року перемогла компанія з Лос-Анджелеса Pulse Films. Рекламу знімали в Києві, за її виробництво тут відповідала українська продакшн-студія Radioaktive Film. Режисер відео – Оскар Хадсон, який знімав кліпи для Bonobo та Radiohead. У ролику можна побачити вулицю Антоновича, Конституційний суд і недобудовану багатоповерхівку на перетині вулиць Антоновича та Жилянської.

За сюжетом головний герой починає свій черговий робочий день. Виходячи з дому, він вставляє навушники AirPods у вуха і виходить на вулицю, і тут починається магія: все – від асфальтованих тротуарів, автобусних зупинок, стін будівель до автомобілів, каналізаційних люків і стовпів – стає м’яким і пружинистим, як батут. Герой підстрибом переміщається по місту, насолоджуючись кожним стрибком під пісню I Learnt Some Jazz Today, що грає на тлі. У фінальній сцені герой підстрибує високо в небо і вмощується на краю даху багатоповерхового будинку поруч із голубами.

Ролик був знятий у кольорі, але творці зробили його чорно-білим, щоб передати натхнення реклами – голлівудські фільми 1920-х років і коміка Бастера Кітона.

Radioaktive Film – київська продакшн-компанія. Студія створює рекламні ролики для телебачення та кліпи для іноземних артистів. Radioaktive встигла попрацювати з багатьма світовими брендами: Apple, Hennessy, Renault, Universal, Lenovo, Audi та іншими, а також зняла кліпи для всесвітньо відомих виконавців MØ, Coldplay, Twenty One Pilots, DJ Shadow, Hurts, Years & Years, Tame Impala, Foals, «Океан Ельзи» та ONUKA.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь