Спецпроєкти

Відео. Український короткометражний горор про самоізоляцію під час пандемії


Український режисер Макс Балтер випустив короткометражний трилер про самоізоляцію під час пандемії. У стрічці «Разом» (Together) йдеться про дівчину, якій під час вимушеної самоізоляції постійно здається, що у квартирі є ще хтось.

Над стрічкою працювала команда з 8 людей, дотримуючись безпечних умов зйомки під час карантину. Головну роль виконала Маруся Іонова, актриса соціального рейвбенду TseSho.

Зйомки тривали 16 годин, а знімальним майданчиком була квартира режисера.

«Це історія про нашу психологічну неготовність до карантину. Вона близька мені і багатьом моїм друзям, тож мені захотілося її розповісти тією мовою, якою я володію найкраще, – через відео... Карантин став викликом для багатьох людей в індустрії, бо ми втратили можливість нормально працювати. У мене були дні, коли не хотілося взагалі нічого робити, тож фільм став для мене порятунком», – розповідає Макс Балтер.

Together – друга режисерська кіноробота Макса Балтера. У 2018 році його короткометражний фільм про булінг, Riposte, увійшов до фіналу в номінації Best Visual Effects одного з найбільших у світі фестивалів короткого метру My RØDE Reel. У ролі режисера Макс найчастіше знімає рекламу, а серед його продюсерських робіт є багато кліпів-мільйонників.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь