Спецпроєкти

UNIT.City запускає bootcamp для українських стартапів. Подробиці


UNIT.City запускає Bootcamp – інтенсивний 3-місячний курс для перспективних стартапів. Програма цілком безкоштовна та надає офісний простір в середині UNIT.City на весь період тренувань.

До програми приєднається до 7 перспективних стартапів, де разом з менторами займатимуться розробкою власного продукту. До програми входить спілкування з експертами, тестування продукту та отримання відгуків, роботу із чіткими KPIs та зустрічі з потенційними клієнтами й інвесторами.

Мета програми: 

  • підтримати розвиток стартапів в Україні;
  • допомогати зі створенням нових продуктів та сервісів;
  • сприяти співпраці між учасниками та інвесторами, локальними та міжнародними бізнес-спільнотами, технологічними підприємцями та приватними компаніями України; 
  • об’єднувати стартапи з найкращими наставниками та менторами.

«Будемо відвертими. Ми всі намагаємося знайти шлях подолати нинішню кризу. Давайте об’єднуватися, працювати разом для кращого майбутнього. Наша чудова спільнота має безліч експертів, що охоче поділяться своїми знаннями та досвідом. Хоча участь безкоштовна, ми ставимо перед учасниками дуже високі вимоги!», – зазначив Домінік Піоте, СЕО UNIT.City.

Як приєднатися до програми?

  1. Заповнити аплікаційну форму до 20 червня.
  2. Журі розгляне всі заявки та запросить обрані стартапи презентувати свої проєкти.
  3. Після цього 6-7 стартапів стануть частиною NEST Bootcamp.

До журі ввійшли CEO UNIT.City Домінік Піоте,  CEO та співзасновник Sector X Acceleration Platform Андрій Комаровський, керівник команди uventuresWestern NIS Enterprise Fund Андрій Сорохан та науковий співробітник Каліфорнійського університету, керівний директор Concordia Ventures Рік Расмуссен.

Докладнішу інформацію про програму та вимоги до учасників дивіться на сайті: https://unit.city/bootcamp/.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь