Спецпроєкти

За мотивами твітів Ілона Маска видадуть книжку-розмальовку


Ілон Маск, засновник компаній SpaceX та гендиректор Tesla, активно веде свій профіль у Twitter. Він відомий своїми твітами, іноді досить цікавими, іноді тими, які не рідко викликають у нього проблеми (як-от з Комісією із цінних паперів і бірж США). Ба більше, твіти Маска здатні надихнути людей на сміливі мрії – так вважає американська художниця Саліна Гомес із  Колорадо.

Гомес запустила на краудфандинг-платформі Kickstarter збір коштів для видання книги-розмальовки «The Illuminated Tweets of Elon Musk», на створення якої її надихнули дописи у Twitter Ілона Маска.

Гомес зібрала вже більше зазначеної нею суми – 12,553 $ з необхідних 10 тисяч. Водночас краудфандинг ще не завершений. Поки до 15 липня триває збір, книгу з ілюстраціями про ексцентричного генерального директора Tesla можна придбати за 30 доларів.

Сама Гомес почала стежити за Маском, коли в її житті настали важкі часи. Твіти Маска, за словами Гомес, дали їй потрібну мотивацію. Проєкт народився з бажання здобути для себе якісь «успішні риси Маска», розповіла художниця виданню Business Insider.

«Моя мета – сфокусуватися на речах, які можуть надихнути людей на великі звершення. Привести до ідеї наступної великої міграції – колонізації космосу», – додала художниця.

Сюжети картинок засновані на твітах, написаних Маском з 2016 року. Гомес сама відібрала ті записи, які вона вважала найцікавішими. Твіти Маска про особисте життя і твіти-репости сюди не увійшли.

Ілон Маск активно постить меми, а також запускає голосування, наприклад, чи варто вводити на Марсі технократію. Не так давно Ілон Маск видав відразу серію твітів, які привернули увагу преси і громадськости. Він заявив, що акції його компанії Tesla коштують надто багато, після чого їх ціна впала на 13%. Також Маск заявив, що карантин, введений урядом, порушує права людини. А ще пообіцяв «позбутися майже всього свого фізичного майна», після чого виставив на продаж два особняки в Лос- Анджелесі. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь