Спецпроєкти

Жарт про запуск ракети SpaceX – у трійці найпопулярніших твітів за історію Twitter


Після запуску Dragon Crew SpaceX у мережі з’явився твіт із жартом американського коміка Енді Мілонакіса, який став третім найпопулярнішим постом в історії соцмережі. Пост набрав понад 3,7 мільйона вподобань.

У публікації Енді написав:

«Вітаю астронавтів, які залишили Землю сьогодні. Правильне рішення».

Пост був опублікований 30 травня, у день погромів та протестів майже по всій території США через смерть під час арешту афроамериканця Джорджа Флойда.

Серед найпопулярніших твітів – дописи 44-го президента США Барака Обами. Зокрема твіт, присвячений баскетболістові Кобі Браянту, який загинув внаслідок авіакатастрофи. Публікація зібрала понад 4 мільйони лайків.

«Кобі був легендою на майданчику і тільки вступав у другу половину життя, яка, безсумнівно, стала б такою ж наповненою, як і перша. Загибель його дочки Джіанни – ще більший удар для нас із Мішель, як для батьків. Ми посилаємо свою любов і молитву його дружині Ванессі й усій родині Браянта в цей важкий день», – написав тоді Барак Обама.

Найпопулярнішим постом у Twitter став допис Обами із цитатою колишнього президента Південно-Африканської Республіки Нельсона Мандели. Пост, опублікований у 2017 році, набрав 4,3 мільйона лайків. Обама написав його після Маршу об’єднаних правих, що відбувся в серпні 2017 року у Шарлотсвіллі. Акція завершилася зіткненнями з поліцією та представниками лівих і антирасистських рухів та призвела до трагічної загибелі людини.

«Ніхто не народжується з ненавистю до іншої особи через колір шкіри або через походження чи релігію... Люди вчаться ненавидіти, та, якщо вони навчаються ненавидіти, їх можна навчити і любити... оскільки любов природніша для сердець людей, ніж навпаки».

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь