Спецпроєкти

Для активного відпочинку, дітям та дорослим: гід з розваг на ВДНГ


Карантин, безперечно, змінив повсякденне життя, вплинув на індустрію розваг і залишив без гучних заходів та фестивалів цього літа весь світ. Однак, на щастя, є активності, які непідвладні навіть пандемії. Саме вони допоможуть зробити літо 2020 яскравішим і цікавішим.

Не маєте планів на найближчі туманні вихідні? Сезонний парк розваг «Літо на ВДНГ» пропонує безліч активностей та розваг. Дозвільні паркові зони працюють з дотриманням соціальної дистанції й відповідно до рекомендацій ВООЗ і МОЗ.

Розповідаємо, що варто відвідати на ВДНГ, якщо ви прийшли в повному складі сім’ї, наодинці або з друзями.

Для дітей та дорослих

Фентезі-парк «Живі дракони і чарівні дерева», якщо ви фанатієте від Росса із серіалу «Друзі»

Тут представлено понад 23 анімованих дракони з казкових історій, стародавніх мітів, фантастичних книг, фільмів та відеоігор. Усі експонати інтерактивні: розмір мітичних чудовиськ від двох до чотирьох метрів, вони гарчать і рухаються. У парку є загадкові й добрі дракони Японії, урочисті дракони Китаю і грізні дракони зі Східної та Західної Європи.

Контактний зоопарк Animal Park

Спілкування з тваринами – один з найефективніших видів стресотерапії у сучасному суспільстві. У зоопарку ВДНГ можна пригостити тварин кормом, який продають на вході. Усі звірі проживають в просторих вольєрах, а співробітники Animal Park уважно стежать за тим, щоб їхні вихованці були щасливими.

Eco Track для автолюбителів

Єдина в Україні траса зі штучним газонним покриттям для радіокерованих off-road автомоделей різного масштабу. Трек має складну конфігурацію завдовжки 200 метрів, багато трамплінів, характерних перешкод і складних ділянок. Розрахований на використання тільки електричних моделей. Завдяки тому, що тут є і початковий, і професійний треки, локація однаково цікава і дітям, і професійним спортсменам.

Квести від Квестманії

Чудова розвага для тих, хто не звик сидіти на місці та любить мізкувати над вирішенням складних завдань. На ВДНГ регулярно можна пройти пішохідні квести для всієї родини, командні квести для дітей від 6 до 12 років, а також взяти участь в оригінальних ігрових квестах.

Для активного відпочинку

Велопрокат і прокат самокатів

Один з найпопулярніших видів літнього дозвілля. Навіть під час максимальної ізоляції прогулянка на самокаті або велосипеді – безпечна. А на ВДНГ кататися на будь-якому виді міського транспорту легко і приємно – для цього на території Експоцентру розроблено зручну велонавігацію, а для найактивніших є велосипедні доріжки й веломаршрути.

У прокаті: чоловічі, жіночі (від 75 грн/год.) , підліткові та дитячі велосипеди (від 40 грн/год.), комфортні міські велосипеди й круїзери, гірські байки, триколісні велосипеди для дорослих і тандеми для двох. Є звичайні самокати для початківців і електросамокати (75 грн/год.) для тих, хто любить швидку і легку їзду.

Електороскутери, мінібайки, електровелосипеди, гіроскутери, гіроборди, дитячі
мінібайки й карти, електросамокати та моноколеса на прокат

Колись усі ці назви звучали, як терміни з фантастичної книги про майбутнє. Зараз – це повний список електротранспорту, який можна взяти в оренду на ВДНГ.

Мотузковий парк SkyPark

Тут можна випробувати на міцність одразу 9 мотузкових трас різної складности. Для того щоб пройти трасу, потрібно не тільки піднятися по дереву, але й розібратися, як працює спіраль ДНК, подолати загадковий тибетський місток, впоратися з хитким рукоходом і утримати рівновагу на велосипеді й скейті, що рухаються по тросу.

Траси розраховані як на дорослих відвідувачів, так і на зовсім маленьких. Усього в парку представлено дев’ять рівнів складности, а також скалодром і мотузковий куб. SkyPark розтшований між павільйонами №1 і №2.

Ganz Paintball

Для команди друзів ВДНГ пропонує пограти у пейнтбол і лазертаг. Грати в такі ігри можна не тільки в дорослому товаристві, а й з дітьми. А на згадку про день, проведений тут, залишаться яскраві фото.

Для дітей

Простір сімейного відпочинку KACHELI

Екологічно чистий простір, у якому зібрано унікальні гойдалки найрізноманітніших форм, розмірів та конструкцій. Поки маленькі катаються на всіляких гойдалках або стрибають на батуті, дорослі можуть стежити за їхньою грою, відпочиваючи на зручних лавочках та в підвісних кріслах.

Зони дитячих розваг KidCity і KidCity Crazy

У цій зоні можна пострибати на батуті, пройти дитячий лабіринт, пограти в риболовлю, покататися на потязі чи каруселі, випробувати спортмайданчик і пострибати на джамп. А в зоні KidCity Crazy зовсім скоро почне працювати унікальний китайський лабіринт у вигляді кокона, який буде однаково цікавий і дітям і дорослим. Гігантське в’язане полотно, виконане без металевих деталей, створила вручну художниця Тошико Хоріучі Макадам. В Україну його привезуть уперше.

Лемурашник

Дитячий смартмайданчик, на якому представлена ​​мережа з’єднаних між собою будиночків на деревах. Кожен має свій ігровий сюжет, а всі переходи між деревами захищені сіткою підстрахування. Також є на майданчику й захищена від сонця та дощу смартзона, в якій розташовані цікаві конструктори для дітей та їхніх батьків. Періодично в Лемурашнику проводять майстер-класи та STEM-практики для дошкільнят.

Насолодитися природою

Kitchen Garden

Улюблена місцина для багатьох киян. Студія декоративних рослин і центр садівництва з маленьким затишним кафе в яблуневому саду – одна з найбільш фотографічних локацій ВДНГ.

Головна місія магазинчика – розвиток культури вирощування пряних трав на підвіконнях міських жителів. Тут завжди доступний прекрасний вибір пряно-ароматичних трав, розсади квіткових та овочевих культур, кімнатні рослини, сукуленти, кактуси та декоративні композиції з квітів.

Сад гамаків

Ідеальне місце для тих, хто шукає тишу та спокій. Сад розташований на початку Липової алеї в яблуневому саду та почне працювати на ВДНГ вже із 7 червня. Тут можна чудово провести час наодинці з природою, собою чи цікавою книгою. А можна влаштувати посиденьки з друзями або романтичне побачення в гамаках. Ближче до вечора в саду проводять концерти та кінопокази просто неба.

Поляна ВДНГ

На галявині, яку можна буде відвідати на ВДНГ вже зовсім скоро, стартує цікава і різноманітна програма, що допоможе зробити яскравішим літній сезон. Тут планують проводити кінопокази, приймати діджеїв з усієї України, а також пропонувати й інші активності для приємного проведення часу.

Зони BBQ: Sport Family Park, Сад, Колиба, Острівець

Найпопулярніші локації для активного літнього відпочинку на природі. Тут можна зібратися веселою компанією, приготувати смачний шашлик або влаштувати вегетаріанський пікнік. Усе, що може знадобитися для організації, – від мангалів і шампурів до зручної альтанки – в зонах вже є. Також тут доступні футбольне та волейбольне поля, поле для гри в бадмінтон, фрісбі, повітряні змії, дитячі зони з аніматорами.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь