Спецпроєкти

Vans випустив колекцію з National Geographic, присвячену історії журналу


National Geographic об’єдналися з брендом Vans, щоб створити колекцію одягу та взуття, присвячену любові до подорожей, природи та історії цього легендарного журналу.

«Vans і National Geographic об’єдналися для створення колекції, мета якої – надихнути на вивчення нашої планети. Колаборація присвячена бажанню шукати і розповідати історії ось уже 130 років», – йдеться на сайті колекції.

У колекцію National Geographic x Vans увійшли п’ять культових силуетів бренда, а саме: Old Skool, Era, Slip-On, Authentic і Sk8-Hi. Кожна річ прикрашена унікальними принтами, що відсилають до важливих тем і проєктів National Geographic.

 

На моделі Old Skool зображена червоноока деревна жаба, зелена батігоподібна змія, лінивець і мексиканський вовк. Силует Sk8-Hi доповнений великими вишитими словами National Geographic. На кросівках Slip-On можна побачити зображення гренландського льодовика Pine Island, а на Era – океан. Завершує колекцію пара Authentic з обкладинками різних номерів журналу.

View this post on Instagram

Vans x @NatGeo coming soon!

A post shared by vans (@vans) on

Окрім взуття, в колаборації представлена невелика лінійка одягу та аксесуарів: куртка, футболки і лонгсліви, шорти, рюкзак і бейсболки.

Колекція Vans x National Geographic уже доступна для продажу на офіційному сайті Vans. В Україні деякі моделі можна замовити на сайті sneakerstudio.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь