Спецпроєкти

Голлівуд вперше придбав фільм українського режисера. Подробиці


Найбільший американський дистриб’ютор Lionsgate придбав права на український трилер Let it Snow режисера Станіслава Капралова.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив сам режисер Стас Капралов та написали такі видання, як HOLLYWOOD REPORTER і SCREEN DAILY.

Фільм створено у копродукції України із США та Іспанією. Головну роль у стрічці зіграла Іванна Сахно, яка вже добре відома в Голлівуді та знімалася у фільмах «Тихоокеанський рубіж: Повстання», «Шпигун, який мене кинув» та серіалі High Fidelity («Меломанка»).

У фільмі йдеться про сноубордистку Мію, любительку фрірайду, яка вирішила покататися окремо від нареченого. Тепер їй доведеться виживати не тільки в умовах суворої природи, а й рятуватися від жорстокого безликого наїзника, який наче драматург розігрує видовищну криваву п’єсу.

«Let It Snowце сильний та захопливий трилер. Широкомасштабні кадри гір, що вкриті снігом, проберуть авдиторію до кісток. Сноубордисти, бережіться!» – прокоментував представник компанії Grindstone Entertainment Стен Вертліб.

Продюсер стрічки – Сергій Лавренюк (Solar Media Entertainment). Копродюсери – Ян Фішер, Роджер Корбі (FishCorb Films) та Станіслав Капралов. Виконавча продюсерка – Маріанна Новікова.

Уже 22 вересня стрічка вийде у прокат у VOD-форматі.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь