Спецпроєкти

Netflix зніме перший свій фільм в Україні. Що про це відомо?


Стрімінговий сервіс Netflix вперше зніматиме свій фільм в Україні.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook міністр культури Олександр Ткаченко.

За словами Ткаченка, зніматимуть французький комедійний бойовик про політичні інтриги на державному рівні. Фільм називається «Останній найманець» («The Last Mercenary»).

Головні ролі у фільмі зіграють Жан-Клод Ван Дам і Албан Іванов.

У фільмі Ван Дам зіграє колишнього секретного агента спецслужб, який повинен терміново повернутися до Франції, оскільки його сина помилково звинувачують у торгівлі зброєю та наркотиками.

Це перша спроба актора в екшн-комедії,  а також його перший проєкт для Netflix.

«Це надзвичайно захопливий проєкт, який дозволяє мені попрацювати у новому жанрі. Я завжди був фанатом Жана-Поля Бельмондо і сподіваюся по-своєму взятись за жанр екшн-комедії. Сценарій поєднує всі ці елементи дуже вдало: прекрасна історія з емоціями, великою кількістю екшну та гумору», – поділився Жан-Клод Ван Дам.

View this post on Instagram

…?…

A post shared by Alban Ivanov (@albanivanov) on

 

Продюсери фільму – Влад Ряшин, Жан-Шарль Леві й Оліас Барко. Режисер – Девід Шарон,  оператор-постановник Т’єррі Арбогаст.

Зйомки вже стартували в Києві. Вони триватимуть до осени. Крім Києва, зніматимуть також у Парижі. За сюжетом події розгортатимуться у Франції.

За зйомки в Києві відповідатиме міжнародна кінокомпанія Apple Tree і Star Media.

«Сподіваюся, стрічка стане ще й першою, яка отримає рібейти в Україні», – написав Ткаченко. Він також виклав своє фото із Жан-Клодом Ван Дамом.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь