Спецпроєкти

Уряд Великої Британії інвестує у стартап, який організовує сексвечірки


Британський уряд інвестує 170 000 фунтів стерлінгів (221 780 доларів) у компанію, яка проводить сексвечірки.

Компанія Killing Kittens, яка організовує вечірки для дорослих у Лондоні та Нью-Йорку, отримала фінансування від уряду Великобританії у межах програми Future Fund, мета якої – підтримати бізнес, що постраждав під час пандемії.

Компанію заснувала у 2005 році британка Емма Сейл. Вона займається організацією сексвечірок в ексклюзивних місцях з акцентом на «пошук жіночого задоволення». Компанія працює за принципом закритого клубу: тільки його члени можуть брати участь у сексвечірках.

Зараз компанія налічує 180 000 членів у 12 країнах. Після введення карантину основний бізнес Killing Kittens завмер. Зате трафік на сайті зріс на 330% – компанія перевела всі свої заходи в онлайн.

Тепер Killing Kittens потрібні гроші, щоб перетворитися з організатора івентів у sextech-компанію. Основна частина державних коштів буде витрачена на маркетинг та розробку і підтримку цифрових продуктів: застосунку, чату і соціальної мережі, запущеної в 2017 році. Компанія хоче скласти конкуренцію застосункам для знайомств Match.com і Bumble та запустити онлайн-крамницю для продажу сексіграшок і спідньої білизни.

«Sex Tech – одна з небагатьох галузей, яка з 2020 року вийде в набагато вигідніші позиції», – заявила Брайоні Коул, засновниця Sextech School. – Програми для знайомств, сексіграшки та порно процвітають під час пандемії. Ми шукаємо в інтернеті більше близькости чи способів розважитися».

Уряд Великобританії розраховує, що організатори сексвечірок повернуть гроші. Якщо Killing Kittens не зможе повернути гроші, то держава отримає 1,47% акцій. На сьогодні вартість компанії – 11,5 мільйона фунтів.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь