Спецпроєкти

В Україні запускають освітню онлайн-програму для жінок-підприємиць


Карантинні обмеження особливо позначилися на тих видах бізнесу, де у значній кількості діють підприємства, засновані жінками: індустрія краси та здоров’я, сфера послуг та дрібна торгівля, які функціонують здебільшого офлайн. Як показало дослідження ведення бізнесу серед жінок-підприємниць України, проведене CBR для Visa у квітні-травні 2020 року, у 38% опитаних жінок-підприємниць суттєво скоротилися надходження під час пандемії, а 52% – взагалі вимушені були зупинити свою діяльність.

Щоб допомогти підприємицям опанувати навички з цифрової трансформації бізнесу та мотивувати їх розвивати свій бренд  компанія Visa оголосила про запуск безкоштовної освітньої онлайн-програми #She’sNext для українських жінок-підприємиць та власниць малого бізнесу.

Освітня програма #She’sNext включатиме 6 навчальних вебінарів від відомих тренерів, експертів та мотиваційних спікерів.

Учасниці зможуть розвинути свої практичні навички та отримати знання з різних аспектів управління компанією, використання фінансових інструментів для оптимізації бізнесу, а також розбудови власного бренду, стратегії переговорів, маркетингу та продажів.

Тренерами й мотиваційними спікерами програми стануть відомі бізнес-тренери, експерти та лідерки українського бізнесу.

Серед викладачів: Наталія Кадя, засновниця, Being Human School; Юрій Заярний, фінансовий директор компанії «Бель Шостка Україна», викладач Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS);  Шаміль Малачієв, лектор з підприємництва та брендингу в Українській Академії Лідерства;  Альона Мисько, засновниця фінансової компанії Fuelfinance;  Валерій Пекар, підприємець і громадський діяч та інші.

У четвер, 16 липня, о 17.00 відбудеться перший навчальний вебінар на тему “Ідеальний шторм: що треба знати і робити лідеркам, щоб їхній бізнес вижив”. Вестимуть вебінар Валерій Пекар, підприємець, викладач Києво-Могилянської бізнес-школи (kmbs) та Валерія Гузема, засновниця бренду Guzema Jewelry.

Для участі в освітній програмі необхідно попередньо зареєструватись. Для цього – перейдіть за посиланням.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь