Спецпроєкти

В Україні відбудеться онлайн-фестиваль французьких комедій. Що покажуть?


UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Arthouse Traffic  запускають «Фестиваль французьких комедій. UKRSIBBANK film fest».

Церемонія відкриття фестивалю відбудеться саме 14 липня – у День взяття Бастилії, національного свята Франції, у ній візьме участь Олег Скрипка. Початок – 19:00.

На фестивалі представлять 5 хітових французьких комедії останніх років. Їх можна буде дивитися безкоштовно з 14 по 24 липня на сайті фестивалю.

Фестивальна програма

1. Святковий настрій

Макс, організатор святкових заходів, повинен провести весілля у замку 17 століття. Під його контролем усе: банкет, фотограф, кухарі та офіціанти. Здавалося б, що може піти не так? Однак, як відомо, якщо щось може трапитися – воно обов’язково трапляється.

2. Візьми мене штурмом

У французькому спецназі немає місця почуттям. Та все змінюється, коли у ряди елітного підрозділу вривається яскрава і сексуальна дівчина-поліцейська. Вона відразу підкорює всіх бравих хлопців, і ті вмить закохуються в нову співробітницю. Непохитним залишається тільки командир загону: дівчатам у спецназі робити нічого! Чи може серед боротьби амбіцій спалахнути справжня любов?

3. Едмон

Грудень 1897, Париж. Едмону Ростану немає і тридцяти, а у нього двоє дітей, яких треба годувати і одягати. Минуло вже два роки, як він не може нічого написати. У розпачі він обіцяє своєму патронові принести нову грандіозну та смішну п’єсу у віршах. Проблема в тому, що в Едмона поки є лише назва: «Сірано де Бержерак».

4. Мадам

Заможна пара в Парижі збирає гостей на звану вечерю. Чекають на мера Лондона та інших аристократів, але за столом збереться 13 осіб – погана прикмета. Тож господиня просить служницю приєднатися до трапези. Марія опиняється за столом інкогніто, і в неї закохується багатий колекціонер мистецтва.

5. По(друг)а

Після важкого розриву з дівчиною Вінсент вирішує ніколи більше не піддавати своє серце важким ударам кохання. Він знімає квартиру разом зі своїм старим перевіреним другом Нефелі. І так уже сталося, що Нефелі жіночої статі. Золоте правило помешкання: ніяких серйозних стосунків із третіми особами! Дозволені тільки зустрічі на одну ніч, не більше! Однак після кількох тижнів спільного проживання Вінсент зустрічає дівчину та порушує правило. Що на це скаже Нефелі?

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь