Спецпроєкти

Про дзюдоїстку Дар’ю Білодід зняли документальний фільм. Де дивитися?


28 серпня відбудеться прем’єра короткометражного документального фільму «Анаконда» про історію української дворазової чемпіонки світу із дзюдо Дар’ї Білодід.

«Хто насправді стоїть на шляху до звання наймолодшої дворазової чемпіонки світу з дзюдо? Якими зусиллями дається кожен крок до підкорення спортивного олімпу, та хто є головним суперником?», – такі питання збирається розкрити короткометражний фільм.

Назву фільму обрали невипадково – саме так називають спортсменку її шанувальники за стиль ведення боротьби під час поєдинків.

Дар'я Білодід
«У кожної медалі дві сторони. Вперше покажу ту частину життя, яка залишається за межами татамі і по інший бік камери. Адже з кожною перемогою я кидаю собі все більше вимог і викликів, щоб досягти кращих результатів. Чому мене прозвали Анакондою? Дивись у фільмі».

Режисер фільму – Анна Бурячкова, відома своїми роботами для «Океан Ельзи», Джамали, Pianoboy, Onuka, «Друга Ріка» та інших.

Автори сценарію: Кирило Чистяков, Анна Бурячкова, Кирило Мелеш. Композитор – Ліка Бугаєва з гурту Zetetics.

Фільм створено в межах співпраці спортсменки з Mitsubishi Motors Україна за підтримки Toy Pictures та Havas Engage.

Юлія Самсон
директор з маркетингу Mitsubishi Motors в Україні
«Фільм “Aнаконда” демонструє принципи Дар’ї Білодід та філософію бренда Mitsubishi Motors, які тісно пов’язані між собою. Дар’я Білодід – це феномен у світовому дзюдо. Її здатність впевнено йти до мети та долати перешкоди, її амбіційність цілком відображають характер бренда Mitsubishi Motors. З того моменту, як Дар’я анонсувала фільм “Анаконда” у себе на сторінці, ми отримали безліч коментарів від її фанатів по всьому світу. Тому вирішили зробити фільм доступним не тільки в Україні, а й для світової громадськості. Фільм “Aнаконда” буде у відкритому доступі на офіційному каналі Mitsubishi Motors в Україні з англійськими субтитрами».

Прем’єра фільму відбудеться на YouTube-каналі Mitsubishi Motors в Україні 28 серпня 2020 року о 22:00 за київським часом.

Дар’я Білодід – українська дзюдоїстка, чемпіонка Європи та дворазова чемпіонка світу. Українка стала наймолодшою чемпіонкою світу в історії дзюдо.  На момент фінального поєдинку їй було 17 років і 11 місяців. Зараз Білодід готується до Літніх Олімпійських ігор у 2021 році, де змагатиметься за звання чемпіонки.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь