Спецпроєкти

Для неї, для нього та їхніх стосунків: в Україні відбудеться унікальна вистава для двох глядачів


Команда імерсивного театру uzahvati презентує виставу STEREO про стосунки між жінкою та чоловіком.

Її особливість у тому, що подивитися виставу зможуть тільки двоє глядачів. Водночас вони і стають головними дійовими особами у виставі. Ідея у тому, щоб пари познайомилися заново та поглянули на свої стосунки під новим ракурсом.

У виставі зібрано інтимний досвід різних пар та авторські роздуми від творців.

«60 хвилин почуттів та відчуттів, думок і спостережень, людських історій та повноцінного життя в моменті. Наодинці із собою та партнером», – йдеться в описі.

Поліна Бараніченко
режисерка команди uzahvati
«STEREO – шлях завдовжки в півтора року. Назва відображає суть вистави: коли два незалежних сигнали зливаються воєдино, вони утворюють stereo... Адже кожна пара звучить по-різному, в різні періоди життя і в різних обставинах. Взагалі стосунки між людьми, на мій погляд, це завжди заново. А ще – завжди невідомість і абсолютна неможливість прогнозів і планів. У постановці частиною задуму та основною частиною драматургії стали документальні інтерв’ю 35 різних пар, які сміливо та відверто довірили нам свої історії, думки і стосунки».

Перші покази відбудуться 28, 29 й 30 серпня, а також 3, 4, 5, 6 та 10 вересня на київських стадіонах «Старт», «Спартак» і НСК «Олімпійський».

Вистава STEREO триває 60 хвилин. Постановка орієнтована на авдиторію 18+. Придбати квитки можна тут.

uzahvati — українська театральна команда, створена у 2016 році. Вони вперше показали українській широкій авдиторії формат site-specific (театр поза театром).  У репертуарі uzahvati 5 імерсивних вистав.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь