Спецпроєкти

Як чатяться батьки й діти у 2020-му: невигадані історії


Якби нашим прапрабабусям і прапрадідусям хтось сказав, що дітям та онукам можна скинути геолокацію у месенджер, лайкнути фото в соцмережах або ж зателефонувати з відео, вони, певно, відвели б цю людину до лікаря, до травника чи «знахарки» (потрібне підкреслити). Проте сучасний світ для нас такий звичний, що ми й не помічаємо, як спростилося спілкування. Нині можна і за донькою простежити, просто глянувши її сторізи, і допомогти татові знайти одногрупника, з яким втратився зв’язок.

То як же чатяться сучасні юзери старші і юзери молодші? Разом із МакДональдз і Фундацією «Дім Рональда Макдональда», які підтримують родини у важкі часи хвороби та допомагають дітям і батькам бути поруч у лікарнях, ми вирішили зазирнути в екрани таких буденних, але від цього не менш кумедних бесід.

Хоч би якими смішними, іноді запальними, часом навіть агресивними були переписки дітей із батьками, бути поруч і мати можливість на спілкування з рідними – це надцінність. Обмін смайликами, голосові повідомлення, фотографії для бабусі, селфі з котиком – ті моменти, які потрібно цінувати. А ще ми маємо можливість подарувати такі моменти дітям у лікарнях по всій Україні. І зробити це нескладно – варто лише долучитися до акції «Долонька щастя».

«Долонька щастя» – це щорічна доброчинна програма МакДональдза. Усі зібрані кошти, а також додаткові внески вже 4 роки мережа передає Фундації «Дім Рональда Макдональда»*, основна мета якої – щоб батьки й діти були поруч під час лікування. Для цього Фундація відкриває і облаштовує  Сімейні Кімнати в державних дитячих лікарнях України. Сімейні Кімнати – це можливість відпочити, приготувати їжу, випрати речі, погратися та поспілкуватися. А головне – бути поруч із дітьми, які потрапили в лікарню і потребують тепла близьких.

Допомогти просто:

– Зробити внесок на сайті Фундації http://rmhc.org.ua/donate/
– Відправити СМС вартістю 10 грн на номер 88009
– Купити благодійну сувенірну продукцію «Долонька щастя» в МакДональдз

01/10

Не бійтеся творити добро і дива – у сучасному світі це так само просто, як надіслати смайлик у відповідь на повідомлення від близької людини ;)

 

 *Фундація «Дім Рональда Макдональда» – це провідна доброчинна організація у світі, яка вже понад 40 років допомагає родинам не розлучатися з дітьми під час їхнього перебування в лікарні. Її партнером і засновником в Україні є компанія «МакДональдз».

 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь