Спецпроєкти

Warner Bros Games випускає рольову гру за всесвітом «Гаррі Поттера». Її продаватимуть разом із PS5


Разом із новою консоллю PlayStation 5 Showcase студія Warner Bros Games анонсувала рольову гру за всесвітом «Гаррі Поттера» Hogwarts Legacy.

Реліз гри відбудеться у 2021 році. Гра вийде на PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series та ПК.

Hogwarts Legacy – це рольова гра з відкритим світом за мотивами книг про Гаррі Поттера. Історія, що описана в грі, розгортається у 1800-х роках у Хогвартсі.

У Hogwarts Legacy можна буде налаштовувати зовнішність свого персонажа, створювати зілля, вивчати закляття, відкривати нових фантастичних звірів, зустрічати союзників, битися з темними чарівниками та покращувати здібності. У грі будуть і знайомі, і нові локації, які можна буде досліджувати.

 

Раніше ми повідомляли, що у симулятора життя Sims 4 вийшло доповнення Star Wars: Journey to Batuu. У ньому ви вирушаєте на планету Батуу і можете обрати одну з локацій: Аванпост «Чорний шпиль», Район Першого Порядку чи Табір Повстанців. У Районі Першого Порядку можна зустріти Кайло Рена і штурмовиків, а в Таборі Повстанців – Рей та Ві Мораді. І так, їх усіх можна пранкувати або одружувати між собою. Якщо хочете познайомитися з усіма одразу – обирайте Аванпост «Чорний шпиль».

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь