Спецпроєкти

Дивись прямо зараз: де шукати легальні безкоштовні фільми та серіали?


Дивитися фільми і серіали безкоштовно та легально – це реально. Компанія VOLIA з 9 вересня відкрила каталог «Дивись зараз!» – щоб усі охочі могли дивитися кіно без підписки та оплати.

Усі фільми і серіали в каталозі – у високій якості і без реклами.

«Зараз ми запускаємось у тестовому режимі, щоб оцінити привабливість послуги. У майбутньому плануємо якісно і кількісно покращувати FreeVOD* каталог, надавши користувачам безкоштовний доступ до деяких фільмів преміумсегменту, перших епізодів популярних серіалів, а також архівів матчів УЄФА», – прокоментувала Сандра Крауїня, маркетинг-директорка VOLIA.

Серед доступного контенту багато фільмів українського виробництва: «Той, хто пройшов крізь вогонь», «Іван Сила», «Смертельно живий», «Іззі». Крім того, у хорошій якості і без реклами можна подивитися «Тімбер – собака, що говорить», «Коротка зустріч», «Відважні скаути», «Державні таємниці», «Це чортове серце», «Воображаріум», «Любов – це все, що тобі потрібно».

Неавторизованим користувачам також доступні фільми з каталогу.

Найближча дата оновлення каталогу – 15 вересня. Щомісяця компанія обіцяє оновлювати список кінострічок, доступних безкоштовно, – додаватимуть по 5-10 нових.

Послуга доступна на Smart TV (Samsung, LG, Hisense, Sony, Philips), смартфонах на iOS і Android, медіабоксах Android і в інтернеті.

 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь