Спецпроєкти

Дивитися фільми вільно і легально: де це можна зробити?


Останні роки світ посилено бореться проти піратства та нехтування авторськими правами. Це стосується об’єктів мистецтва, кіно, музики, комп’ютерних ігор тощо. Безкоштовний перегляд фільмів чи серіалів на нелегальних платформах – це збитки творцям цих виробів, а також тим, хто має на ці твори право. 

Digital TV Research проаналізували ринок фільмів та серіалів. За їхніми прогнозами, втрати від піратства до 2022 року складуть $51,6 млрд. Зокрема такі збитки здешевлюють виробництво фільмів: якщо витрати на кіновиробництво не окупаються, фільммейкери або припинять виробляти якісний продукт, або почнуть економити, використовуючи гірші технології, дешевших спеціалістів тощо. 

Якщо хочете підтримати творців і допомогти випускати якісний продукт, краще платити за контент. Для легального перегляду фільмів та серіалів є платформи, де більшість контенту там буде доступна за підпискою – і дуже часто ресурси пропонують акції для підписників. 

Ось, наприклад, з 1 вересня 2020 року по 31 серпня 2021 року включно можна купити будь-який з телевізорів Smart TV Samsung* та отримати пів року вільного користування додатком Volia.

Там можна знайти величезну кількість якісного легального контенту від українських та світових студій, зокрема:

  • Топові онлайн-бібліотеки від Marvel, Universal, ABC, Paramount, Disney, MEGOGO.
  • Один із найбільших онлайн-кінотеатрів мультфільмів в Україні від топових студій Disney, Pixar, DreamWorks, а також унікальний на ринку України контент від телеканалу Disney Channel.
  • Онлайн-бібліотека Discovery – пізнавальні серіали, які дають можливість більше дізнатися про нашу планету, інші країни, новинки науки та техніки.
  • Спортивний кінотеатр – ексклюзивний футбольний контент від Volia, офіційного транслятора УЄФА! Live-трансляції, архів матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи.
  • Найкращі спортивні канали (Setanta Sports, Shachtar TV, Футбол 3 HD, Eurosport 1 & 2 HD і інші) з трансляціями NBA і NHL, боями UFC і MMA, турнірами Grand Slam, зимовими і екстремальними видами спорту.
  • Ексклюзивні канали Cine + – хіти зарубіжного і українського кінематографу.

Також покупці отримують можливість одночасного перегляду протягом 6 місяців на 3-х екранах для кожного члена сім’ї.

«Наша турбота про користувачів проявляється в тому, що ми даємо людям можливість спробувати користуватися великою кількістю контенту легально, без реклами і з високою якістю. Це новий рівень споживання – більш усвідомлений і зрілий», – заявила маркетинг-директорка Volia Сандра Крауіня.

 

* Телевізори Smart TV Samsung OC Tizen 2017-2020 років виробництва (розроблені для поширення на території України – мають літери UA в коді моделі).

.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь