Спецпроєкти

Ендорфіни посеред заповідника: Джамала та Pianoбой презентували чуттєвий кліп


Джамала та Pianoбой презентували кліп на композицію «Эндорфины». Режисером став Максим Коцький, а оператором – Дмитро Чернявський, який раніше працював із Джамалою над відео «Жалі».

Знімали в Київській області на території ландшафтного заповідника Васильківські Карпати.

Цифровий реліз сингла «Эндорфины» відбувся 11 вересня. Автори музики та слів композиції – Джамала та Дмитро Шуров (Pianoбой).

«На перший погляд може здатися, що це історія про те, як я люблю пити каву. Але ж ні! Наше відео про любов, дружбу та самотність. Ми знімали майже без перерв з п’ятої ранку до дев’ятої вечора. Це були складні зйомки: було дуже холодно, весь час потрібно було ловити світло. Але врешті -решт я задоволена результатом», – розповідає про процес Джамала.

«Взагалі я не великий фанат зйомок та красивого віжуала як такого. Я аудіал, для меня картинка – вторинна. Саме тому обожнюю кліпи, в яких мене нема у кадрі. Але у випадку з “Эндорфинами” все сталось якось само собою. Ось я вже у лляному білому костюмі йду по полю, а ось кавовий столик перетворюється у стійку для піаніно – і все, мене захопила магія природи й голосу Джа. Це легка та дуже музична пісня: її треба слухати, сидячи на борту яхти. Ну або танцювати під неї з коханою людиною біля каміну», – вважає Дмитро Шуров.

 

Раніше ми розповідали, що співачка ONUKA випустила новий трек та кліп на нього про особисті страхи. Прем’єра композиції – гарний привід відверто поговорити зі слухачами на важливі теми і надихнути їх на власні рефлексії про особисте.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь