Спецпроєкти

Шукати потрібні дописи в Instagram тепер простіше. Соцмережа запускає нову функцію


Тепер для пошуку допису в Instagram не потрібно знати, якими хештегами його описав автор. У соцмережі з’явився пошук за ключовими словами.

Тривалий час, щоб знайти бажану публікацію в Instagram, необхідно було знати її точні ключові слова (хештеги) та стежити за акаунтами авторів. Завдяк пошуку за ключовими словами можна шукати тематичні дописи, які вас цікавлять.

В Instagram кажуть, що новий пошуковий алгоритм враховує кілька чинників, серед яких – час публікації запису, його текстовий опис, зображений на фото чи відеоконтенті. Відбирати найбільш релевантний пошуковому запису контент планують за допомогою технології машинного навчання. Вона не дозволить, наприклад, шукати записи на спірні теми.

Новий інструмент лише почав публічне розгортання. Він уже доступний жителям США, Великобританії, Канади та ще кількох англомовних країн.

Раніше ми розповідали, що соціальна мережа коротких відео TikTok розширила можливості батьківського контролю. Тепер дорослі можуть убезпечити своїх дітей від небажаного контенту.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь