Спецпроєкти

iPhone 12 mini незабаром з’явиться в Україні. Де його можна придбати офіційно і зі знижкою?


Новинка компанії Apple — iPhone 12 mini — вже через тиждень надійде у продаж в Україні. З 20 листопада його можна придбати у авторизованих партнерів Apple. Є приємні бонуси: ті, хто встигне придбати новинку в день старту продажів, заощадить 2 000 грн.

Розповідаємо про переваги гаджету і де купити iPhone 12 mini зі знижкою.

Характеристики iPhone 12 mini 

Гаджет має новий дизайн з тонкими рамками, завдяки яким великий дисплей займає всю передню панель смартфону. Смартфон має OLED-екран діагоналлю 5,4-дюйми, Super Retina XDR високоїї якості. Дисплей вкритий новим захисним матеріалом Ceramic Shield, що у чотири рази знижує ризик пошкодження. На вибір — 5 яскравих кольорів: чорний, білий, червоний (Product Red), зелений та новий синій.

iPhone 12 mini оснащений швидким та енергоефективним процесором A14 Bionic, який дозволяє дозволяє виконувати задачі будь-якої складності. При цьому смартфон працює увесь день без додаткової підзарядки.

Для любителів робити світлини і знімати відео теж класні новини: iPhone 12 mini оснащений новою подвійною камерою, з якою фото та відео виходитимуть ще кращі. Знімати відео можна навіть вночі у 4K, а також вперше у форматі HDR за стандартом Dolby Vision. 

Смартфон захищений від вологи та бруду. Крім того, у ньому є технологія MagSafe: система магнітів, яка дозволяє прикріпити бездротову зарядку чи аксесуари. 

Незабаром iPhone 12 mini можна придбати в Україні зі знижкою 2 000 гривень. Акція діятиме один день. 

Ціна на iPhone 12 mini стартує від 25 999 грн, офіційний старт продажів — з 20 листопада. Сьогодні на сайтах авторизованих партнерів Apple можна зробити попереднє замовлення на нього. 20 листопада його можна буде придбати дешевше на 2 000 грн. Кількість гаджетів обмежена.

Придбати офіційно iPhone 12 mini можна лише у авторизованих реселерів Apple в Україні — iOn, Алло, Rozetka, Цитрус, Comfy, Фокстрот, Eldorado, Moyo, Vodafone.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь