Спецпроєкти

Hip-hop, house, new wave: налаштуйся на HYPER хвилю


На правах реклами
glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.
Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.

Хочеться відшукати такі плейлісти, від яких спиною будуть бігти мурахи? Розуміємо, восени цього так не вистачає. Нам теж, тому разом з glo™ ділимося відбірними бітами. Лірику залишаємо на потім: даруємо сонячний вайб, глибину океану та неон вечірок.

Лови чотири небанальні стилі сучасної музики, які нагадають найяскравіші смаки й допоможуть забути про меланхолію.

RnB & Hip-Hop

Ще в часи, коли відомий R. Kelly виконував свій хіт «Bump n’Grind», народ підривав танцполи і відривався до упаду. Так зароджувалися RnB & Hip-Hop, які спершу були лише вуличною музикою Нью-Йорку, але згодом підкорили серця меломанів. 

Однак шалені танці – це не єдине, чим вирізнялися стилі RnB & Hip-Hop. Золота ера цієї музики припадає на кінець 80-х — початок 90-х років. Тоді виконавці голосно заявляли у своїх треках про права афроамериканців та не боялись піднімати політичні теми.

Із олдового радимо послухати Marvin Gaye, Terence Trent D’Arby, Anastacia. Із сучасних виконавців — Drake, Lil Wayne, Rihanna, Kanye West — ці люди продовжують творити історію своєю музикою.

А вишенька у нашому хітпараді в стилі RnB & Hip-Hop – українська виконавиця MamaRika. Вона може бути нестримною і романтичною, встояти на місці під її нову композицію MAVKA просто нереально. Така ж неординарна і свіжа, як стік REDBERRY PASTEL для glo™ HYPER.

Deep House

Легкий та водночас такий атмосферний жанр танцювальної музики, Deep House нагадує льодяник із ягідною начинкою. А мінімалістичне електронне звучання з тонкими натяками на джаз та чуттєвий вокал створюють атмосферу стрімкого польоту. Пік популярности цього напрямку припадає на 90-ті, та із середини 2010-х почалося його відродження. Музика стала глибшою і складнішою. Це можна простежити в Cash For Sex – клавішні партії роблять звучання їхніх треків насиченішим та цікавішим. Максимально легкі й ритмічні поєднання семплів характерні для виконавця Miguel Migs, у його треках відчуваються нотки рідної для музиканта сонячної Каліфорнії.

DJ Katro Zauber додала до своєї музики трохи українського колориту, чим зробила її неповторною – ягідкою серед класичного Deep House. Звучання треків музикантки таке ж ягідно-солодке, як і стіки BRILLIANT BERRY для glo™ HYPER. Плейлісти Катро завжди драйвові та пристрасні, тож у меланхолії не залишиться шансів: концентруємося на насолоді життям.

New Wave

Трохи ретросмаку і кілька родзинок – так можна охарактеризувати цей музичний стиль. Це наче додати до маминих оладок м’ятного сиропу: трохи старомодно, та все ж зі свіжим смаком. New Wave заявив про себе ще у 70-80-х, коли модним стало використання синтезатора в рок-композиціях. Енергійна музика, жорсткі гітари та новаторське звучання клавіш свого часу захопило Depeche Mode, Blondie, «Кино» та «Мумий Тролль».

Серед сучасних New Wave музикантів ковтком кисню став Artem Pivovarov. Виконавець давно зробив музику своєю стихією, а його авторські композиції цілком розкривають характер співака. Незвичайне звучання пісень Артема таке ж насичене і яскраве, як і смак MAGNETIC PINEAPPLE – стіків для glo™ HYPER.

Future House

Після того як трек «Gecko» Олівера Хелденса потрапив у всі чарти світу, з’явився новий жанровий тег Future House. Яскравою зіркою цього стилю також є Tchami – продюсер та Dj, який конкурує з Хелденсом за першість. Future House – доволі свіжий танцювальний жанр, світову популярність він здобув у 2010-х.

Сумуєте за теплими світанками? Sonya Kay – українська зіронька, що виконує свій новий трек «Вайб» у стилі Future House. Під її музику хочеться вриватися на танцполи жарких пляжів. Її новий трек «ВАЙБ» нагадує коктейль з екзотичних фруктів. Точно як PINA COOLADA – стіки для glo™ HYPER.

Для всіх любителів шалених танців HYPER Set з треків українських виконавців можна прослухати на каналі glo™ Ukraine та на сайтах артистів: лови посилання. А щоб почути усіх хедлайнерів наживо, стеж за оновленням інформації про онлайн-вечірку на офіційній сторінці glo™. Тож не пропусти веселощі.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь