Спецпроєкти

МОН разом із Google безкоштовно навчатимуть українських вчителів сучасних технологій


Google Україна за підтримки Міносвіти організовує безкоштовне навчання для вчителів з використанням сучасних цифрових інструментів для дистанційної освіти. Назва курсу – «Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії». Навчання триватиме з 12 по 22 листопада 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба МОН.

Під час навчання вчителі опрацьовуватимуть матеріали з таких напрямів:

  • можливості додатків Google Workspace (G Suite) у роботі з вебінтерфейсом персональних комп’ютерів;
  • використання додатків Google Workspace (G Suite) на мобільних пристроях;
  • опрацювання основних налаштувань безпечної роботи в інтернеті.

Програма курсу розрахована на 15 годин і містить 5 модулів, які складаються з 2-х годин відеолекцій (можна переглядати в записі) разом з тренером, однієї години на самостійне опрацювання та однієї години на складання підсумкового тесту.

Під час навчання вчителі отримуватимуть консультації та підтримку фахівців, а на період навчання їм буде наданий доступ до тимчасового персонального облікового запису в системі G Suite for Education.

За умови успішного проходження навчання (виконання 80% завдань та 80% правильних відповідей на підсумковому тесті) учасники отримають електронний сертифікат про проходження курсу, який може зараховуватися як підвищення кваліфікації.

Раніше ми розповідали, що Міністерство освіти і науки України розробляє безкоштовне програмне забезпечення для створення та ведення шкільних електронних журналів та щоденників. У випробуванні нових е-додатків візьмуть участь щонайменше по два-три заклади освіти від кожної области.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь