Спецпроєкти

В Україні запускають нове онлайн-шоу про жінок у бізнесі та IT


25 листопада міжнародне ком’юніті для жінок-керівниць у галузі IT «Wtech» відзначає другий День народження. Карантин диктує нові умови реальности, а тому івент відбудеться в новому форматі онлайн-шоу Wtech Time Show.

У прямому етері успішні українки, представниці та представники технологічних проєктів поговорять про кар’єру жінок і бізнес.

Вечірки – традиційний для спільноти Wtech спосіб відзначати приємні події, знайомитися з колегами і розповідати про свої проєкти. Новий формат об’єднує офлайн і онлайн. Гості та спікери заходу зберуться в студії, щоб виступити перед тисячами онлайн-глядачів.

Тема першого випуску – Let’s empower women. Поговоримо про можливості для жінок у бізнесі. Нетворкінг доповнять драйвові сети DJ-Gala.

Онлайн-трансляція шоу відбудеться на сторінці bit.ua у фейсбуку.

Серед спікерів першого Wtech Time Show зустрічайте:

  • Вікторія Тігіпко – TA Ventures, co-founder Wtech;
  • Вірослава Новосильна – Slova Tech PR, CEO та co-founder Wtech;
  • Ірина Горова – співвласниця групи компаній MOZGI GROUP.

Очікуються також інші доповідачі. Своїми історіями поділяться керівники стартапів та IT-компаній: Preply, Growth Shop, Uklon, PowerCode.

«Ми прагнемо ділитися досягненнями у сфері IT-бізнесу, тому придумали формат, у якому зможуть взяти участь усі охочі. Захід передбачає безпечну офлайн-частину для спікерів з урахуванням усіх карантинних норм, а також онлайн-трансляцію події для широкої авдиторії. Ком’юніті зростає, і ми хочемо розділити емоції від свята з великою кількістю людей. Можливо, серед них наступного року ми побачимо таких ж успішних спікерів», – пояснила СЕО Wtech Вірослава Новосильна.

«Протягом двох років ми постійно переконуємося: Wtech дуже важливий для жінок в IT-сфері. Завдяки проєкту вже більше 3000 дівчат знаходять корисні знайомства, отримують менторство від успішних едвайзерів і постійну підтримку одна одної. Тому в такий важливий для нас день ми продовжимо ділитися з глядачками корисною інформацією і сподіваємося ще сильніше мотивувати жінок приєднуватися до IT-бізнесу в Україні. Ми віримо, що кожна з нас ще підкорить свою вершину. Головне – дружня і професійна підтримка на цьому шляху», – зазначає співзасновниця ком’юніті Вікторія Тігіпко.

За 2 роки спільнота Wtech:

  • запустила представництва у дев’яти містах України, а в листопаді 2020-го – в Лондоні. На черзі – Німеччина, Франція, США та інші країни;
  • привернула увагу 3500 учасниць і 40 едвайзерів;
  • зацікавила й об’єднала понад 5000 жінок offline та online-івентами.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь