Спецпроєкти

Україна опинилась у списку найнебезпечніших країн для подорожей


Туристична організація International SOS склала список найнебезпечніших країн для подорожей. Так, лідерами рейтингу стали Ірак, Афганістан, Сирія, Сомалі і Лівія. Також не рекомендується відвідувати північну і центральну частини Синайського півострова в Єгипті.

International SOS опублікувала оновлену карту Travel Risk Map, де всі країни розподілені за 5 категоріями.

Найнебезпечніші виділені бордовим, безпечні – зеленим. До переліку найнебезпечніших місць для туристів увійшла частина України, а саме території Донецької та Луганської областей, де вже 6 років розгортаються військові дії.

Також експерти не рекомендують подорожувати в Малі та Південний Судан, західні регіони Конго та на схід Нігерії. Крім цього, слід утриматися від поїздок до Ємену.

Аналітики оцінювали держави з погляду політичної нестабільности (ймовірність тероризму, мітингів, заворушень та воєн), соціальних хвилювань (включно з релігійним, общинним й етнічним насильством), а також кількості злочинів насильницького характеру та хуліганства.

Раніше ми розповідали, що цьогоріч Україна значно втратила в рейтингу країн за Індексом впровадження кліматичної політики CCPI.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь