Спецпроєкти

Кішка, яка три роки вважалася загиблою, знайшлася. І повернулася до власника!


Кішка Патч, яку вважали загиблою разом з її власницею під час зсуву, знайшлася. Її особистість підтвердили завдяки скануванню мікрочіпа.

Про повернення Патч до родини повідомляє The Independent.

У січні 2018-го через сильні зливи на місто Монтесіто (штат Каліфорнія, США) зійшов зсув. У результаті загинуло двадцять три людини, серед яких – власниця киці Джозі Гавер. 

Вважалося, що кішка загинула із Джозі. Та три роки потому Патч знайшлася – причому буквально за кількасот метрів від свого старого будинку. Невідомо, чи жила там киця весь цей час, проте достеменно можна сказати, що це саме вона. Особистість Патч вдалося підтвердити завдяки її мікрочіпу.

У сумної історії щасливий фінал – кішку повернули партнеру її загиблої власниці Норму Боргателло. Як повідомляють у фейсбуку притулку, представники якого знайшли Патч, і Норм, і киця були щасливими після возз’єднання.

Раніше ми розповідали про кота з Пенсильванії, який вночі крав взуття. Його власниця створила групу в соцмережах, щоб мати змогу повернути все, що кіт украв.

І трохи про сумне – минулого року помер вуличний кіт Боб, який врятував наркозалежного музиканта. Бобу присвятили кілька книжок, а також однойменний фільм. Подивіться, якщо ще не бачили, і заздалегідь підготуйте хусточки – доведеться плакати.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь