Спецпроєкти

У Британії 80-річному листоноші подарували електровелосипед: розповідаємо його історію


У Великобританії 80-річний листоноша Джордж Бейлі, що працював на пошті останні 16 років, отримав у подарунок електровелосипед.

Про це повідомляє CGTN.

Чому це важливо?

Уперше Джордж Бейлі почав працювати на пошті й розвозити газети, коли йому було 11 років. Коли хлопець виріс, він став біржовим маклером. А коли вийшов на пенсію, повернувся до професії своєї юности та займається цим уже 16 років.

Перед тим як йому мало виповнитися 80 років, листоноша замислився про те, щоб піти на пенсію остаточно. Джордж Бейлі вважається одним із найстаріших листонош у Великій Британії. 

Про нього дізналися представники компанії, що виготовляють велосипеди Raleigh and Evans Cycles. Вони вирішили подарувати йому на ювілей електровелосипед.

«Усвідомлювати, що тепер я можу й далі займатися улюбленою справою за невеликої допомоги сучасних технологій, ㅡ просто фантастика. Можливо, я ще буду цим займатися, коли мені буде 90. Це дало мені нове життя», ㅡ сказав Джордж Бейлі.

Щодня чоловік доставляє 31 газету. Дорога щоранку займає в нього близько години.

Раніше ми розповідали, що 14-річну дівчину везли до лікарні на возі, запряженому кіньми, крізь сніги. Дівчину, яка потребувала термінового ушпиталення, везли до лікарні на запряженому кіньми возі, бо машина швидкої допомоги застрягла в снігу. Допомогли односельчани. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь