Спецпроєкти

Нарешті в Україні: що ми знаємо про всесвітньо відомі снеки Cheetos?


У лютому на українських прилавках нарешті з’явилися популярні у всьому світі кукурудзяні снеки Cheetos.

Вони виготовляються з натуральної кукурудзи методом екструзії, який надає їм легкої структури. Технологія приготування шляхом запікання без обсмаження відповідає сучасним трендам.

Особливістю Cheetos є його впізнаваний талісман — гепард Честер, який прикрашає кожну пачку.

Продукцію представлено в чотирьох смаках: сир, біф-бургер, солодка кукурудза й кетчуп, які були визначені відповідно до вибору споживачів у категорії снеків. Cheetos також мають паковання різного розміру для різних ситуацій споживання.

Кожен смак має унікальну форму, що спонукає забути про серйозність та зануритись у фанову атмосферу, тому Cheetos легко стане частиною сімейного дозвілля. Важливим фактором також є доступна ціна снеків, тому усі охочі зможуть насолодитися ними.

Легендарні снеки, що мають понад 70-річну історію, знайшли шанувальників у більш ніж 40 країнах і займають провідні позиції на багатьох ринках світу. А 2017 року в Нью-Йорку відкрили ресторан The Spotted Cheetah. Кожен день у закладі був справжній аншлаг. Фішкою ресторану були снеки Cheetos, які в різних варіаціях і з різними смаками додавалися до страв із меню.

Кукурудзяні снеки Cheetos давно підкорили світ. Хрумкі палички з’являлися на обкладинці всесвітньо відомого видання The New Yorker, «знялися» в епізодах відомих серіалів і стали трендом у популярних соцмережах. 

«Я радий, що наша глобальна «зірка» тепер доступна в магазинах у всій країні. Ці кукурудзяні снеки будуть актуальними під час сімейних розваг. Вони готуються без смаження, оригінально оформлені та доступні в чотирьох смаках, що додасть усмішок до сімейного відпочинку. Яскраве оформлення та доступна ціна сьогодні також мають значення для споживачів, коли економіка тільки починає відновлюватися», — прокоментував подію Марек Томалак, генеральний директор PepsiCo в Україні.
 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь