Спецпроєкти

Розробники Cyberpunk 2077 не випустять оновлення, яке мало виправити баги гри, через хакерську атаку напередодні


Розробники CD Projekt у лютому мали випустити оновлення Patch 1.2 для Cyberpunk 2077, яке виправить дефекти у грі. 

Про це повідомляє студія у своєму Twitter.

Коли буде оновлення?

CD Projekt зазначили, що не можуть випустити оновлення через хакерську атаку, якої вони зазнали на початку лютого. Злочинці зламали й викрали майже всі дані із серверів, зокрема вихідні коди Cyberpunk 2077, The Witcher 3: Wild Hunt. 

CD Projekt не вийшли на контакт зі зловмисниками. Зрештою хакери злили вихідні коди Cyberpunk 2077 та The Witcher 3 у мережу і продали їх на аукціоні за 7 мільйонів доларів. У результаті компанія витратила багато часу та ресурсів на відновлення резервних копій даних. Саме тому обіцяне оновлення, яке мало виправити всі баги у грі Cyberpunk 2077, цього місяця не вийде.

«Наша мета для Patch 1.2 виходить за межі будь-якого з попередніх оновлень. Ми працювали над численними вдосконаленнями та виправленнями якости, і нам ще потрібно попрацювати, щоб переконатися, що ви отримаєте те, що чекаєте», ー додали розробники. 

Також вони зазначили, що сподіваються випустити оновлення у другій половині березня.

Раніше ми розповідали, що інвестори CyberPunk 2077 подають до суду на розробників через баги. Один з інвесторів каже, що в CD Projekt нібито не змогли пояснити, що гра «майже неграбельна». Замість цього розробники позиціонували її як успішну, але з кількома проблемами, яких гравці не помітять. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь